Liga 1

Autogol de „cascadorii râsului” în meciul Sepsi - FC Botoșani » Nu-l deranja nimeni, dar și-a învins propriul portar

Romario Benzar

Articol de Alexandru Stanciu  —  Monday, 23 October 2023

Romario Benzar (31 de ani) a avut o intervenție de „cascadorii râsului” în meciul cu Sepsi, din etapa cu numărul 13 a Superligii. Fundașul dreapta a trimis caraghios mingea în propria poartă, fără să fie atacat de vreun adversar. 

Romario Benzar a reluat cu piciorul, din mijlocul careului, în propria poartă, deși nimeni nu-l deranja și putea să rezolve mult mai simplu faza.

Romario Benzar se află la al cincilea meci în Superligă în tricoul lui FC Botoșani, formație care se află pe ultimul loc în clasament. Benzar a semnat cu FC Botoșani din postura de jucător liber de contract, după ce a bifat 9 partide pentru UTA Arad în stagiunea precedentă.

După autogolul cu care Sepsi a deschis scorul, Benzar a oferit un assist la golul de 1-1 reușit de Gabriel David. În minutul 40 Benzar a obținut penalty-ul transformat de Florescu, cu care Botoșani a egalat scorul la 2.

Romario Benzar a cucerit titlul de campion în Liga 1 în sezonul 2016-2017 sub comanda lui Gică Hagi la Viitorul Constanța, stagiune în care fundașul dreapta a bifat 34 de apariții și a marcat un gol. El a mai jucat la FCSB, la Lecce și la UTA.

Benzar a mai câștigat un titlu, alături de Farul Constanța în sezonul precedent, în ciuda faptului că a bifat doar 6 apariții. 

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.