Stranieri

Anunț din Italia: AC Milan, Inter și Newcastle se bat pentru un titular din naționala României

FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  Tuesday, 24 October 2023

Inter și AC Milan s-ar fi interesat de Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul central de la Genoa.

Internaționalul român cumpărat de Genoa în ianuarie de la Juventus, cu 5,5 milioane de euro, ar putea face pasul la o echipă importantă din Europa. Milan și Inter s-ar fi interesat de el, însă Genoa ar cere 30 de milioane de euro, un preț considerat prea mare de cei doi giganți milanezi.

De asemenea, Florin Manea, agentul lui Drăgușin, susține că a avut mai multe discuții și cu Newcastle despre Drăgușin, iar cea mai probabilă destinație a fundașului central ar fi Premier League.

Radu Drăgușin, pe radarul lui Inter, AC Milan și Newcastle

„Inter și AC Milan s-au interesat de Radu, dar Genoa cere 30 de milioane de euro. Aceste sume se pot plăti din Premier League. 

Cel mai probabil, va pleca din Italia. Am avut niște întâlniri și cu cei de la Newcastle în care am vorbit despre Radu”, a declarat Florin Manea, potrivit Play.it.

Ajuns în academia lui Juventus în 2018, Drăgușin a fost vândut de „Bătrâna Doamnă” în iarna lui 2023. El jucase împrumut la Genoa jumătate de an, însă genovezii i-au achitat clauza de 5,5 milioane de euro. A contribut la promovarea în Serie A în sezonul trecut, iar în actuala stagiune a bifat 9 apariții în prima ligă italiană.

Radu Drăgușin // FOTO: Imago

VIDEO. Costel Enache a povestit, la GSP Live, un episod dramatic cu Drăgușin la naționala U15: „Avea două coaste rupte!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.