Liga 1

Dumitru Dragomir, reacție după decizia din procesul pentru palmaresul Stelei: „Judecătorii nu se pricep la fotbal. Instanța nu are dreptate”

Dumitru Dragomir

Articol de Vlad Roșu  —  miercuri, 25 octombrie 2023

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir (77 de ani), a comentat decizia luată de Curtea de Apel București, în urma căreia CSA Steaua București a câștigat palmaresul Stelei pentru perioada 1947-1998. 

Luni, 23 octombrie, Curtea de Apel București a decis că palmaresul din perioada 1947-1998 îi revine trupei din Ghencea, cel dintre 1998 și 2003 lui AFC Steaua, echipă desființată între timp, iar din 2003 până în prezent lui FCSB

Dumitru Dragomir, cel care în urmă cu mai mulți ani afirma într-o intervenție telefonică la OTV că l-a ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua, crede că decizia dată de justiție este una nedreaptă. 

El opinează că judecătorii nu înțeleg fenomenul fotbalistic, dar crede că Becali are șanse mari să primească o decizie favorabilă la ÎCCJ. 

Dumitru Dragomir, reacție după decizia dată de Curtea de Apel în procesul pentru palmaresul Stelei 

„Dacă sunt hotărâri judecătorești, eu, Mitică Dragomir, trecut prin instanțe, nu le comentez și, până nu se termină procesul definitiv la ÎCCJ, nu am voie să vorbesc chiar dacă este nedrept ce spune instanța judecătorească, chiar dacă instanța nu are dreptate.

Judecătorii nu au cum să se priceapă la fotbal și nu cuprind toate problemele de la FIFA și UEFA . Dacă nu știi să-i explici cum trebuie, judecătorul nu înțelege problemele de sport, sunt multiple și complexe. 

Sunt și răzbunări. Judecătorului nu ai ce să îi faci. Poți să primești 25 de ani de pușcărie și îl doare la bască, el nu pățește nimic. Răspunderea judecătorească la noi în România nu există.

Orice lucru bun pe care îl faci în România îl plătești cu viața. Notorietatea se plătește greu de tot. Becali din naștere știe să facă un marketing ieșit din comun. 

Becali nu s-a zbătut, dar a avut minte mai multă decât toți academicienii la făcut avere. Palmaresul, dacă nu are continuitate, nu e palmares”, a afirmat Dumitru Dragomir, conform Fanatik. 

Dumitru Dragomir: „La ÎCCJ s-ar putea să își dea seama că e o greșeală și să îi lase palmaresul lui Becali”

„Nu poți să citești palmaresul dacă nu are continuitate. La ÎCCJ s-ar putea să își dea seama că e o greșeală și să îi lase palmaresul lui Becali. El ce a cumpărat, pe ce a dat banii?

El a cumpărat Steaua care a avut continuitate, a jucat în cupele europene, a avut performanțe. De ce au jucat imediat sub titulatura de Steaua, cu Pițurcă, cu Lăcătuș antrenor?

Ăia sunt împotriva lui Gigi că Gigi nu s-a purtat frumos cu ei. E altceva. Nu au pierdut nimic cei de la CSA. Becali nu a furat, a cumpărat, a dat niște bani, a făcut acte. 

Poate că juriștii nu s-au priceput la timpul respectiv să facă documentația, și asta este altceva, dar nu poți să ștergi performanța.

Judecătorii judecă după documente, după acte, nu iau regulamentele, au luat de bun ce a scris Talpan acolo. 

Poți să ai palmares peste palmares, ce ne interesează? Trăiește, bă, prezentul”, a mai spus Dragomir. 

VIDEO. Dumitru Dragomir, despre Pantea: „Un fenomen, ce forță are în picioare”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.