Liga 2

Pițurcă, nemilos: „Dacă nu poate promova, Steaua nu înseamnă nimic. Joacă doar amicale”

Victor Pițurcă

Articol de Adrian Duţă  —  Wednesday, 25 October 2023

Victor Pițurcă (67 de ani), fostul jucător și antrenor al Stelei, e deranjat de faptul că CSA Steaua nu poate promova în SuperLiga nici anul acesta.

„Militarii” nu pot juca în Liga 1, fiind club departamental. Pițurcă crede că cei din Ministerul Apărării nu fac tot ce este necesar pentru a rezolva problema dreptului de a juca în SuperLiga.

Pițurcă: „Dacă nu poate promova, Steaua nu înseamnă nimic”

„Steaua să-și vadă de treaba ei, să aibă drept de promovare. Trebuie să ia măsuri în sensul ăsta Ministerul, clubul. A trecut prea mult timp și e o situație care nu e normală. 

Mie nu-mi mai vine să merg la meciurile Stelei pentru că sunt doar meciuri amicale sau meciuri ca să nu retrogradeze. Dacă nu poate să promoveze, nu înseamnă nimic Steaua”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit sport.ro.

Dacă în precedentele două sezoane a ocupat locuri de baraj sau de promovare directă (locul 4 în 2022, locul 2 în 2023), CSA Steaua face o stagiune modestă până în acest moment.

„Militarii” sunt pe locul 11 după 10 etape și au doar 12 puncte, spre nemulțumirea suporterilor steliști. Echipa antrenată de Daniel Oprița are doar două victorii, a făcut 6 remize și a pierdut alte două partide.

VIDEO. Victor Becali: „Banii investiți în CSA Steaua sunt bani aruncați”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.