Diverse

Cum ar putea arăta noul stadion OZN din România, care va costa peste 130 de milioane de euro » Va fi al doilea ca mărime din țară

+25 Foto
Așa va arăta noul stadion din Timișoara Foto: Facebook/Alin Nica

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 26 octombrie 2023

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a postat mai multe imagini cu proiecția noului stadion al orașului Timișoara.

Acesta ar urma să aibă 32.000 de locuri și va fi al doilea ca mărime din România, după Arena Națională, care are o capacitate de 55.000 de locuri.

Alin Nica: „Suntem pregătiți pentru demolarea actualei arene și pentru pregătirea terenului”

„Așa ar putea arăta stadionul Timișoarei! Suntem pregătiți pentru demolarea actualei arene și pentru pregătirea terenului. Așteptăm de la București hotărârile de Guvern promise ca să putem trece la treabă!”, a scris Alin Nica pe contul personal de Facebook.

Noua arenă ar urma să coste 137 de milioane de euro. Banii ar urma să vină de la Compania Națională de Investiții, iar Consiliul Județean Timiș ar urma să contribuie cu 7 milioane de euro.

Actuala arenă din Timișoara a fost construită în 1963 și are 33.000 de locuri. A fost închisă în 2022 din cauza problemelor la nocturnă, iar de atunci nu s-a mai jucat fotbal pe stadionul Timișoarei.

Orașul bănățean nu are nicio echipă în primele două ligi din România. Poli, echipa condusă de Costel Pantilimon, e în Liga 3.

VIDEO Costel Pantilimon despre Marian Iancu + poziția de manager general la Poli Timișoara

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.