Conference League

FABULOS! Răzvan Lucescu a devenit antrenorul cu cele mai multe meciuri pe banca lui PAOK și a produs o „remontada” de senzație în Conference League

Articol de Adrian Jitea  —  vineri, 27 octombrie 2023

Răzvan Lucescu (54 de ani) atins o bornă istorică la meciul pe care PAOK Salonic l-a câștigat contra lui Aberdeen, scor 3-2, în runda cu numărul 3 a grupei G de Conference League.

Răzvan Lucescu nu va uita niciodată deplasarea de la Aberdeen. Nu doar că a devenit antrenorul cu cele mai multe meciuri din întreaga istorie de 97 de ani a lui PAOK, 214 la număr, dar a reușit și o „remontada” de excepție. 

FOTO. Imagini spectaculoase cu Răzvan Lucescu și PAOK, după victoria din Scoția

Formația lui Lucescu Jr. a controlat autoritar prima repriză din Scoția, o posesie de 66%, dar nu a fructificat șansele create.

Contra cursului jocului, Aberdeen a lovit de două ori imediat după reluare, prin Miovski și Polvara. Gazdele au renunțat la orice intenție ofensivă și au cedat în fața tăvălului alb-negru.

Despodov a redus din diferență în minutul 73. Căpitanul Vieirinha, jucătorul de suflet al lui Răzvan, a adus egalarea în minutul 84.

Ca seara aniversară să fie perfectă, Schwab a transformat un penalty la ultima fază și a declanșat petrecerea în tabăra oaspeților.

Bucuria adusă de golul victoriei a fost împărtășită cu suporterii

PAOK este lider cu victorii pe linie în grupa G, urmată de Eintracht, cu 6 puncte. Aberdeen și HFK au câte un punct, remiza din disputa directă.

FINAL. Aberdeen - PAOK Salonic 2-3

VIDEO. Ce spune Răzvan Lucescu despre transferul lui Ganea la FCSB: „A fost foarte apreciat în Grecia”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.