Liga 2

Câți suporteri au venit în Ghencea, la primul meci după victoria obținută de Steaua în procesul pentru palmares

Roș-albaștrii au jucat cu Ceahlăul în fața unui stadion aproape gol / Sursă foto: Facebook@ Steaua București

Articol de Vlad Nedelea  —  joi, 26 octombrie 2023

CSA Steaua a învins-o pe Ceahlăul Piatra Neamț, joi după-amiaza, în primul meci al etapei a 11-a din liga secundă. „Militarii” s-au impus cu 3-1 și, chiar dacă nu dețin drept de promovare, s-au apropiat la un singur punct de locurile de play-off. 

Suporterii Stelei nu s-au înghesuit la stadion nici pentru această partidă, programată, ce-i drept, la oră complicată - 17:00, în timpul săptămânii, fix vechea nemulțumire a susținătorilor celor de la CSA.

Cu excepția ultrașilor din Peluza Sud, poziționați de data aceasta la inelul superior, pe stadionul din Ghencea a bătut vântul. Au asistat la partida contra nemțenilor, în total, doar 1.033 de spectatori, semn că nici victoria din procesul pentru palmares nu a impulsionat prea tare masa de suporteri steliști.

Chipirliu și David Maftei, decisivi cu Ceahlăul

CSA Steaua a învins-o pe Ceahlăul, scor 3-1, în deschiderea rundei cu numărul 11 din liga secundă. Steaua s-a impus datorită perechii Bogdan Chipirliu - David Maftei. Atacantul a marcat un gol și a pasat decisiv la cele două reușite semnate de apărătorul dreapta. Golul de onoare al oaspeților a purtat semnătura fostului dinamovist Mihai Neicuțescu, la capătul unei acțiuni comice.

„Am avut de suferit. Am întâlnit o echipă care face cinste fotbalului, nu îl păcălește. Ceahlăul e o echipă care îmi place, cu jucători combinativi. Trebuie felicități!

Nu știu dacă e un campionat slab sau echilibrat, toate echipele sunt acolo. Nu mai sunt meciuri multe, trebuie să legăm victoriile. Nu va fi ușor, jucăm joi cu Rapid”, a declarat Daniel Oprița, antrenorul roș-albaștrilor, la finalul partidei. 

VIDEO Daniel Oprița, moment de fair-play la adresa Ceahlăului: „Trebuie felicitată! Face cinste fotbalului”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.