Media

Costel Orac este invitatul lui Alberto Boțoghină la GSP Live » 27 octombrie

Articol de Cezar Titor  —  vineri, 27 octombrie 2023

Fostul mare jucător al „câinilor roșii”, Costel Orac, este invitatul lui Alberto Boțoghină la GSP Live în această dimineață.

Alături de echipa din Ștefan cel Mare, Orac și-a trecut în palmares trei titluri și trei Cupe ale României în perioada 1981-1989. În tricoul alb-roșu, acesta a punctat de 41 ori în peste 200 apariții. Diseară, pe cel mai mare stadion al țării, Dinamo va primi vizita celor de la Poli Iași în încercarea de a obține prima victorie după două luni.

În această dimineață, vom discuta despre situația de la Dinamo, aflată pe loc direct retrogradabil, dacă este amenințat postul lui Ovidiu Burcă, implicarea lui Ionuț Lupescu la CS Dinamo, dar și despre managementul actual al „câinilor”. Totodată, vom analiza situația generală din Liga 1, ultimele informații din fotbalul internațional și „decisivele” cu Israel și Elveția pentru un loc la Campionatul European de vara viitoare.

Emisiunea va începe la 09:01 și poate fi urmărită pe pagina de Facebook, canalul de Youtube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.