Liga 1

Cel mai în formă jucător al SuperLigii se revoltă: „Noi, «dinozaurii», nu contăm! La ce să te aștepți în România?”

+29 Foto
Dan Nistor a înscris în FCSB - U Cluj

Articol de Daniel Grigore  —  Friday, 27 October 2023

Dan Nistor (35 de ani), poate cel mai în formă fotbalist din România, cu 8 goluri și 4 assisturi în acest sezon în toate competițiile, contestă convocările selecționerului Edi Iordănescu, pe care-l acuză că îi consideră „dinozauri” pe jucătorii mai în vârstă.

Dan Nistor a jucat de 7 ori pentru echipa națională a României, însă ultima apariție a fost bifată acum aproape 3 ani, în noiembrie 2020, într-un meci de Nations League cu Irlanda de Nord (1-1).

Mijlocașul lui U Cluj traversează un sezon excelent, cu 8 goluri și 4 pase decisive în campionat și cupă, și sugerează că este nemulțumit de faptul că nu a reintrat în circuitul echipei naționale.

Dan Nistor se revoltă: „Noi suntem dinozauri, nu mai contăm! Nu am văzut vreun secund la meciuri”

„N-aş vrea să fiu răutăcios, dar la ce e în România în ziua de astăzi nu poţi să te mai aştepţi la nimic, sincer să spun. V-am zis şi mai devreme. Noi suntem dinozauri, noi suntem bătrâni, noi nu mai contăm. Alţii contează acum!

Nu este dezamăgire, Doamne fereşte! Aşa consideră dânşii că trebuie făcute lucrurile, aşa le fac. Eu nu am văzut niciun secund al echipei naţionale la meciuri. Poate e departe (n.r. - Clujul) şi nu pot să ajungă aici”, a comentat Nistor, conform OrangeSport.

La precedenta acțiune a naționalei, Edi Iordănescu a convocat doar 4 jucători de peste 30 de ani: Nicușor Bancu (31), Denis Alibec (32), Florin Niță (36) și Mario Camora (36).

Următoarea acțiune a naționalei de seniori va avea loc în noiembrie, când „tricolorii” vor disputa două meciuri cruciale, cu Israel (18 noiembrie), respectiv Elveția (21).

Nistor a înscris două goluri în octombrie, unul cu FCSB (2-2), celălalt cu Sepsi OSK (1-0). Duelul cu Farul (1-1) este singurul în care nu a avut o contribuție decisivă.

VIDEO: Dan Nistor a decis meciul U Cluj - Sepsi OSK

>

Alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.