Liga 1

Sorin Cârțu nu are milă de Dinamo: „Îmi pare rău de un singur om”

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 27 octombrie 2023

Sorin Cârțu a acordat un interviu amplu pentru Gazeta Sporturilor, iar printre subiecte s-a numărat și Dinamo.

Formația alb-roșie trecere printr-un moment complicat, cu doar 9 puncte acumulate în 13 meciuri. Iar Sorin Cârțu, un vechi dușman al „câinilor”, spune că antrenorul Ovidiu Burcă e singurul de care-i pare rău că trece prin această serie de rezultate slabe.

VIDEO Sorin Cârțu nu are milă de Dinamo: „Singurul de acolo de care îmi pare rău este Ovidiu Burcă”

>

„Să nu vă așteptați să vă spun «Campionatul fără Dinamo ar fi nesărat». Singurul de care îmi pare rău e Ovidiu Burcă. Îmi place ca antrenor. L-am avut și puțin timp antrenor, la FC Național. Am avut o relația bună. Era un băiat sensibil, de calitate. Îmi place și ca antrenor. 

Eu consider că un antrenor trebuie să se adapteze la ce are. Ai o filozofie, dar ți-o expui când ai o vechime. Atingi un obiectiv și după îți expui filozofia. Toată lumea vrea să aibă construcția de la portar, dar dacă intră în fibrilații când îi dai mingea, lasă, degajează. 

Nimeni nu va ține minte că ai făcut construcție de la portar. Se va ține minte că ai promovat. Dar se va uita și asta. Lumea va uita lucrurile bune. Se va zice că a și retrogradat. Așa că sfatul meu e să se adapteze la ce are. Nu are jucători de superclasă, care să-și asume responsabilități de a pleca cu mingea din apărare, cu pase”, a spus Sorin Cârțu.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.