Tenis

Ion Țiriac a folosit un citat din Gigi Becali când a vorbit despre scandalul momentului: „Cum zice prietenul meu ...”

Articol de Sergiu Alexandru, Cătălin Stroia  —  Monday, 30 October 2023

Ion Țiriac, un apropiat al Simonei Halep, a vorbit despre situația sportivei de 33 de ani, suspendată 4 ani pentru dopaj. 

Omul de afaceri spune că se bucură că Simona Halep a explicat de unde a luat suplimentele contaminate. 

VIDEO Cum vede Ion Țiriac scandalul de dopaj al Simonei Halep

>

„În sfârșit a reușit să spună de unde, cum și cine. Trebuia să se întrebe «Cum am putut eu să beau?». Ea spunea «Să nu vă atingeți de echipa mea!». Ei, uite că cineva din echipă i-a dat să bea. 

Simona Halep, dopată? Sunteți nebuni? La 32 de ani? Pentru primul tur US Open? Cum să te dopezi? Simona Halep este cine este, a fost fost numărul 1, a câștigat Wimbledon și Roland Garros. În cartea mea e o mare personalitate. Nu știu ce face, se duce la TAS...”, a spus Ion Țiriac. 

Acesta a criticat și modul în care a fost judecată Simona: „În ce lume suntem? După un an spune cineva și spune «Am săpată să vedem de un vine 0.02% ăsta. Și am mai găsit ceva, pașaportul biologic». Când l-ai găsit? «Acum 6 luni». Și ce ai făcut 6 luni? De ce nu mi-ai spus în ziua aia? De ce 6 luni? Cum 6 luni? Și atunci, cum spune domnul Becali «E o treabă care nu e curată pe undeva»”. 

Țiriac a spus și ce-l nemulțumește la strategia Simonei: „Există oameni care știu să te apere la treaba asta... Eu i-am spus domnișoarei Halep că dacă nu 5 milioane de dolari pe masă pentru unul sau doi avocați care să dea în judecată pentru 100 de milioane... Se duce la TAS și speranțe nu știu... Cu cine se duce... Cu niște avocați din Los Angeles... Nu am auzit de dumnealor, nu îi cunosc. Dar din tot sufletul îi doresc numai bine”.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.