Altele

David Popovici, AUR la 200 de metri liber în Polonia

David Popovici // foto: Raed Krishan

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 27 octombrie 2023

Început excelent pentru David Popovici (19 ani) la Memorialul „Marek Petrusewicz”, competiție de înot în bazin scurt, desfășurată în Wroclaw, Polonia. În prima zi, înotătorul român a obținut aurul în proba de 200 de metri liber și s-a calificat în finala probei de 50 de metri liber.

David Popovici concurează în acest final de săptămână în Polonia, la „Memorialul Marek Petrusewicz”, competiție desfășurată în bazin de 25 de metri.

David Popovici, AUR și calificare în finală la Memorialul „Marek Petrusewicz”

Vineri, în prima zi a competiției, românul a obținut medalia de aur în proba de 200 de metri liber, cu timpul de 1:44,08 minute.

1:40,79 minuteeste timpul pe care-l scosese Popovici în această probă la Campionatele Mondiale din Melbourne, Australia, în decembrie 2022

Pe deasupra, Popovici s-a calificat în finala la 50 de metri liber, cu rezultat de 21,93 secunde, conform CS Dinamo, clubul la care este legitimat sportivul. 

Ținta lui David Popovici: Campionatele Europene de la Otopeni

David Popovici folosește „Memorialul Marek Petrusewicz” în pregătirea pentru Campionatul European în bazin scurt, programat la Otopeni între 5 și 10 decembrie.

Până atunci, David va concura și la Campionatul Național în bazin scurt, care va avea loc între 9 și 12 noiembrie, în bazinul de la Otopeni.

Utima competiție majoră în bazin de 25 de metri la care a participat David Popovici au fost Campionatele Mondiale, întrecere desfășurată în 2022 la Melbourne, în Australia, acolo unde a cucerit argintul în proba de 200 m liber.

VIDEO » Cum arată o zi din viața lui David Popovici

>

Mai multe știri din sporturi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.