Liga 1

Alex Crețu, după ce galeria Craiovei a anunțat că boicotează meciul cu Rapid: „Trebuie să fie lângă echipă indiferent de rezultate! Noi plecăm, ei rămân”

Alexandru Crețu, mijlocaș defensiv la Universitatea Craiova

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 27 octombrie 2023

Alexandru Crețu (31 de ani), mijlocaș defensiv la Universitatea Craiova, a participat la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid de duminică (ora 20:30), comentând absența galeriei oltene, care a anunțat că nu se va prezenta la meci în cazul în care „nu va fi numit un antrenor demn de Știința”. În ciuda amenințării, pe banca tehnică nu s-a efectuat nicio modificare.

Universitatea vine după o înfrângere usturătoare etapa trecută, 1-3 cu Petrolul, și se pregătește pentru o deplasare complicată, în Giulești, unde o așteaptă Rapid, vecină de clasament cu „juveții”.

Craiova nu va beneficia de sprijinul galeriei, Peluza Nord anunțând încă de la începutul săptămânii că va boicota meciul cu Rapid în caz că antrenorul Corneliu Papură nu va fi înlocuit cu „un antrenor demn de Știința”.

Alexandru Crețu, unul dintre oamenii de bază ai echipei, consideră că suporterii greșesc, că ar trebui ca aceștia să-și susțină necondiționat favoriții.

Alexandru Crețu, înainte de Rapid - CSU Craiova: „Suporterii ar trebui să fie lângă echipă indiferent cine poartă tricoul”

>

„Fără suporteri va fi greu. Indiferent cum sunt ei în tribună, sunt alături de noi și îi simțim aproape, pot schimba soarta echipei.

Consider că suporterii, galeria mai ales, trebuie să fie lângă echipă și culorile clubului indiferent de rezultate, de cum arată echipa.

Noi le oferim respect cât putem, ei au dreptul să ne judece dar eu cred că ar trebui să fie lângă echipă indiferent cine poartă tricoul. Noi vom pleca, ei vor rămâne”, a afirmat Crețu la conferința de presă.

Alexandru Crețu: „E prematur să vorbim despre titlu la începutul campionatului”

Crețu crede că un rezultat pozitiv cu Rapid ar putea să o readucă pe Craiova pe drumul bun. Pe deasupra, a părut iritat de discuțiile despre cucerirea titlului.

„Un rezultat bun în Giulești ar schimba situația. Vom avea 3 meciuri într-o săptămână. Ne antrenăm în fiecare zi pentru asta, suntem pregătiți și cred că vom face lucruri frumoase.

Titlul? Suntem la Craiova. Craiova s-a bătut clar în fiecare an la titlu, încearcă să fie o echipă competitivă pentru Liga 1. Sunt normale întrebările, dar e și presiune, din prima etapă auzim: «Titlul, titlul?».

Vedem unde vom fi la mijlocul sezonului, în play-off, și vom vorbi de titlu. Să vorbim de la începutul campionatului e prematur”, a comentat mijlocașul alb-albaștrilor.

Tot despre Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.