Liga 1

Cum s-a marcat cel mai ciudat gol din acest sezon al Superligii: gafă incredibilă după „indicația” unui coleg! „A fost greșeala mea, îmi asum!”

Voluntari- Sepsi/ Foto: Cristi Preda

Articol de Alexandru Stanciu  —  vineri, 27 octombrie 2023

Sepsi a câștigat partida din deplasare cu Voluntari, scor 2-0, grație golurilor marcate de Marius Ștefănescu și Pavol Safranko. Atacantul covăsnenilor a deschis scorul, în minutul 5, după ce a speculat o greșeală de comunicare în apărarea ilfovenilor.

Paz, fundașul lui Voluntari, a lăsat mingea să treacă după ce a auzit „las-o”, iar Marius Ștefănescu a profitat de situație și l-a învins pe portarul ilfovenilor, Jesus Fernandez, ieșit cu întârziere. cel care a strigat „las-o” a fost colegul Radu Boboc, care se afla la mijlocul terenului!

Marius Ștefănescu: „Mă bucur că am speculat”

Marius Ștefănescu a vorbit după meci despre momentul deschiderii scorului: „Cred că portarul a zis «las-o» și mi-am dat seama că fundașul de la Voluntari va lăsa mingea să treacă. Mă bucur că am speculat”.

>

Radu Boboc: „A fost greșeala mea, îmi asum”

Autorul „indicației” care a dus la deschiderea scorului, Radu Boboc (24 de ani), și-a recunoscut greșeala la finalul partidei. 

Radu Boboc a dezvăluit că el a creat confuzia în apărarea ilfoveană în momentul deschiderii scorului: „A fost greșeala mea, îmi asum. Am crezut că e singur, portarul s-a retras și a ieșit gol. Ei dintr-o ocazie au dat gol, noi din atâtea nu am reușit. Trebuie să încercăm să marcăm, avem ocazii clare, dar dacă n-o bagi în poartă, nu ai cum să câștigi un meci”. 

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.