Liga 1

Liviu Ciobotariu, după a doua victorie consecutivă în Superligă: „Un lucru pozitiv a fost că n-am încasat gol, după 7 partide”

Liviu Ciobotariu/ foto Imago Images

Articol de Alexandru Stanciu  —  Friday, 27 October 2023

Liviu Ciobotariu (52 de ani) a vorbit la finalul partidei cu Voluntari, câștigată de Sepsi cu 2-0, despre aspectele pozitive din jocul echipei sale. Sepsi a reușit a doua victorie la rând, după ce înainte pierduse 6 meciuri consecutive. 

Liviu Ciobotariu a recunoscut că echipa sa a beneficiat de șansă, după ce Voluntari a avut ocazii mari și un gol anulat de VAR pentru ofsaid. 

Liviu Ciobotariu: „Este adevărat, am câștigat cu șansă”

Liviu Ciobotariu, la finalul partidei: „În primul rând sunt bucuros pentru rezultat, îi felicit pe băieți. Un lucru pozitiv a fost că n-am încasat gol, prima dată după 7 partide. Este adevărat, am câștigat cu șansă, puteau să înscrie la bara lui Florea, au avut și golul anulat de VAR pentru ofsaid. 

Faza golului marcat de Dumiter pentru Voluntari, anulat de VAR după o analiză care a durat mai bine de 5 minute, pe motiv de ofsaid.

În a doua repriză ne-am retras, au fost momente în care ne-am apărat prea jos, dar am vrut să gestionăm acel avantaj de un gol. N-am mai reușit în a doua repriză să avem posesie în treimea adversă, dar în prima repriză am arătat destul de bine. 

Mai avem mult de muncit, distanța nu e foarte mare de locul 6. Ne apropiem de locul 6, distanța nu e foarte mare. Ne pregătim acum de meciul de cupă, trebuie să-l câștigăm, suntem deținătorii trofeului. După vom juca cu Petrolul, va fi un meci greu cu o echipă bună”.

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.