Liga 2

Florin Prunea, despre Gabriel Tamaș: „Nu sunt mulți jucători ca el, care să vină și să spună adevărul”

Florin Prunea

Articol de Alexandru Stanciu  —  Friday, 27 October 2023

Florin Prunea (55 de ani) a vorbit despre curajul lui Gabriel Tamaș (39 de ani) de a spune adevărul în legătură cu retragerea anunțată în cursul zilei de 27 octombrie. Prunea susține că regretă că Tamaș a ales să se retragă și a subliniat faptul că România a avut puțini jucători ca acesta. 

Florin Prunea a declarat că și-ar fi dorit, din postura de președinte de club, să aibă mai mulți fotbaliști ca Gabriel Tamaș, în ciuda incidetentelor din viața extrasportivă a acestuia.

Florin Prunea: „Nu sunt mulți jucători ca Gabi Tamaș”

Florin Prunea a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Tamaș, în urma retragerii acestuia: „Eu ca și conducător de club am preferat tot timpul genul ăsta de jucător. Știi de ce? Îl chemam și îl trăgeam de mână. 

Știam unde îl doare pe acest jucător. Nu sunt mulți jucători ca Gabi Tamaș. Aș fi preferat să am fotbaliști ca Tamaș, care să vină și să spună adevărul”.

Florin Prunea: „Îmi pare rău că se retrage”

Florin Prunea a declarat pentru DigiSport că regretă faptul că Tamaș a decis să se retragă: „Aceasta ar fi fost problema (n.r. consumul de alcool) pe care încercam să o rezolv. Eu vorbesc de fotbalistul Gabi Tamaș și ce a spus el astăzi. A făcut o analiză cum nu a făcut-o niciun fotbalist. 

+49 Foto
Gabriel Tamaș

Poate fotbaliști mai mari ca el nu au avut curajul să spună ce a spus Gabi în această seară. Îmi pare rău că se retrage, eu cred că mai putea juca. Este un jucător care are peste 60 de meciuri la echipa națională, ceea ce puțini au reușit”.

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.