Liga 1

Silviu Lung Jr, după remiza albă cu Dinamo: „Este un campionat echilibrat, de la locul 5 la locul 14 nu este mare diferență de valoare”

Silviu Lung Jr./ foto: Imago Images

Articol de Alexandru Stanciu  —  vineri, 27 octombrie 2023

Dinamo și Poli Iași au remizat pe Arena Națională, scor 0-0, în etapa #14 a Superligii. „Câinii roșii” au bifat al optulea meci consecutiv fără victorie și rămân pe penultimul loc, în timp ce ieșenii s-au apropiat la 3 puncte de play-off.

Silviu Lung Jr (34 de ani) a vorbit la finalul partidei despre șansele lui Poli Iași de a prinde play-off-ul Superligii, motivând că este un campionat echilibrat, iar între echipe nu există diferențe mari de valoare.

Silviu Lung Jr: „Echipa este luptătoare”

Silviu Lung Jr a precizat la finalul partidei cu Dinamo: „Per total este un egal echitabil. Cred că de la locul 5 la locul 14 nu este mare diferență de valoare, este un campionat foarte echilibrat. Obiectivul nostru este să o luăm pas cu pas, să adunăm puncte, iar la final vom vedea unde ne clasăm.

Echipa este luptătoare, asta ne caracterizează. La începutul sezonului au plecat 12 jucători, au venit alți 10. Începem să ne cunoaștem, vin rezultatele, avem 7-8 meciuri fără înfrângere. Nu mai știu cum era Dinamo când am plecat eu din țară. Le cam lipsesc execuțiile. Ei de jucat, joacă, dar lipsește ceva”,

Mihai Bordeianu: „Prestația noastră trebuie să fie mai bună ca el să fie mai liniștit pe bancă”

Mihai Bordeianu (31 de ani) a subliniat la finalul partidei că Poli Iași ar fi avut un alt joc în repriza secundă dacă Leo Grozavu, antrenorul echipei, s-ar fi aflat pe bancă.

Mihai Bordeianu a comentat absența lui Leo Grozavu, suspendat 2 etape în urma eliminării din meciul cu Sepsi: „Per total, 0-0 este mulțumitor. Am avut șanse de gol în prima repriză, dar n-am fost lucizi la ultima pasă. În repriza a doua n-am mai ținut de minge, au venit peste noi.

Poate dacă era antrenorul pe bancă meciul ar fi fost altceva. Meciurile următoare trebuie să fie mai liniștit, depinde de noi să avem o prestație mai bună ca el să nu se mai agite să fie eliminat. Noi trebuie să ne facem treaba cât mai bine, el să fie linilștit.

Dinamo nu mai e aceeași echipă față de anii trecuți, asta e clar, dar vreau să-mi văd de echipa mea. Iașiul adună puncte, câte 1, câte 3, important e să facem o echipă competitivă, să ne asigurăm prezența în prima ligă și de la anul să fim o echipă cu mai multe pretenții”.

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.