Rugby

Dramatism total » Anglia s-a impus la limită în fața Argentinei și a câștigat medalia de bronz de la Cupa Mondială din Franța

+10 Foto
Anglia s-a impus la limită în fața Argentinei, scor 26-23, și a obținut medalia de bronz de la Cupa Mondială de Rugby, din Franța.

Articol de David Marinescu  —  sâmbătă, 28 octombrie 2023

Anglia s-a impus la limită în fața Argentinei, scor 26-23, și a obținut medalia de bronz de la Cupa Mondială de Rugby, din Franța. 

Vineri seară, pe Stade de France din Paris, Argentina și Anglia s-au înfruntat în finala mică a Cupei Mondiale de Rugby, din Franța. 

„Pumele” fuseseră învinse clar în semifinale de Noua Zeelandă, scor 6-44, în timp ce britanicii au cedat la limită în fața Africii de Sud, 15-16. 

VIDEO. Anglia, victorie în fața Argentinei în finala mică a Cupei Mondiale de Rugby

Owen Farrell, jucătorul naționalei Angliei, a avut cea mai bună evoluție a meciului. Acesta a punctat, în prima repriză, de 4 ori, dintre care de 3 ori din lovitură de pedeapsă. 

În prima parte a jocului, pentru Argentina au înscris Boffelli (o dată prin lovitură de pedeapsă și o dată dintr-o transformare) și Cubelli, care a reușit un eseu. Prima repriză se încheia cu englezii în avantaj, 16-10. 

+10 Foto
Foto: Imago

Sud-americanii au început bine repriza a doua. Argentinienii au punctat de două ori în primele 3 minute, prin Carreras (eseu) și Boffelli (transformare). 

Punctele au început să curgă, iar englezii au înscris la rândul lor, prin Dan (eseu) și Farrell (transformare). Boffelli a mai transformat o lovitură de pedeapsă în minutul 50, iar ultima jumătate de oră a fost una dramatică. 

Au mai înscris Farrell pentru englezi și Sanchez pentru sud-americani, ambii din lovitură de pedeapsă. Doar că Sanchez, cu 5 minute înainte de final, a ratat un penalty, iar argentinienii au ratat șansa de a se apropia de Anglia, formație care și-a adjudecat astfel medalia de bronz. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.