Liga 1

Marele dinamovist cu 10 trofee la club merge pe mâna lui Ovidiu Burcă: „Eu am încredere”

+18 Foto
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  sâmbătă, 28 octombrie 2023

Gloria dinamovistă Ioan Andone (63 de ani) este convinsă că Dinamo se va salva de la retrogradare în acest sezon. El are încredere în antrenorul Ovidiu Burcă (43 de ani) și în lotul de jucători.

Dinamo a remizat cu Poli Iași, scor 0-0, și a ajuns la 8 meciuri la rând fără victorie în Superligă. Fanii dinamoviști i-au cerut demisia lui Ovidiu Burcă.

Ioan Andone: „Lucrurile sunt bune la Dinamo”

Ioan Andone crede că Dinamo ar trebui să continue cu Ovidiu Burcă pe banca tehnică și privește cu încredere restul sezonului. De asemenea, acesta consideră că jucătorii dinamoviști sunt destul de valoroși pentru a evita retrogradarea.

„Eu cred că vor rezolva, am încredere mare în Ovidiu Burcă și în echipa lui. El, ca antrenor, își va face treaba. Cu CFR, puteau chiar să câștige și jucătorii pare că au ajuns la același nivel de pregătire.

Lucrurile sunt bune. Acum, trebuie să adune puncte, punctele sunt cele mai importante. Eu cred că se pot salva chiar și cu lotul acesta.

Asta e părerea mea, dar trebuie să acumuleze puncte, nu e atât de important să joci spectaculos, importante sunt punctele, să știi să joci, să aduni puncte, ai nevoie de adunat puncte”, a spus Ioan Andone, potrivit iAMSport.

Ioan Andone, fost mare jucător și antrenor la Dinamo

5trofee ca jucător și 5 ca antrenor are Andone cu Dinamo

VIDEO Ultrașii lui Dinamo încă susțin echipa și pe Burcă. „Demisia!” s-a auzit doar de la Tribuna a doua

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.