Liga 1

Gabriel Tamaș, apărat de fostul coechipier: „Prefer de o sută de ori un jucător ca el”

Gabriel Tamaș, pe când evolua pentru Dinamo

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  Saturday, 28 October 2023

Gabriel Tamaș (39 de ani) și-a anunțat ieri retragerea din fotbal. Andrei Cristea (39 de ani) le-a răspuns celor ce-l criticau pe fostul fundaș pentru viața sa extrasportivă.

Andrei Cristea, fost coechipier la Dinamo cu Gabi Tamaș, i-a luat apărarea fotbalistului ce tocmai și a anunțat ieșirea din scenă. 

Ex-atacantul a scos în evidență faptul că Tamaș a fost ferit de accidentări de-a lungul carierei, chiar dacă viața sa sportivă a fost pusă sub semnul întrebării de mai mulți oameni din fotbal. 

Andrei Cristea nu a uitat că Gabi Tamaș a jucat în cele mai bune campionate ale Europei, lucru tot mai greu de realizat pentru fotbaliștii români.

Andrei Cristea aplaudă cariera lui Gabriel Tamaș

A jucat la Auxerre, la Celta Vigo, e greu să joci acolo. Despre asta vorbim. În cariera unui jucător intervin momente mai mult sau mai puțin bune. Rămâne un jucător important pentru fotbalul românesc, la echipa națională, cu 67 de meciuri, despre ce vorbim?

A jucat până la 39 de ani. Lumea vorbește că avea o viață dezordonată. Eu nu l-am văzut o dată accidentat. Dacă corpul i-a permis să facă lucrul ăsta și a doua zi era la antrenament, e problema lui. 

Sunt unii care adorm la ora opt (n.r. seara), vin la antrenament și dimineața fac întindere. Eu am jucat și cu el, și cu alții. 

Am văzut jucători care la ora opt stăteau cu picioarele în sus, au fost mulți. Jucători de antrenament și când venea meciul erau albi la față. Prefer de 100 de ori un jucător din ăsta”,a spus Andrei Cristea la Digi Sport Matinal.

VIDEO Primele declarații ale lui Gabi Tamaș după anunțul retragerii din fotbal: „Fizic, mai puteam 4-5 ani, psihic nu!”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.