Campionate

Cele mai savuroase glume după El Clasico: „Îl văd pe Bellingham așa mai des decât îmi văd familia”

+15 Foto
Cele mai tari meme după Barcelona - Real Madrid 1-2

Articol de Andra Mocanu  —  Saturday, 28 October 2023

Real Madrid a învins-o pe Barcelona în etapa 11 din La Liga, scor 2-1, grație unei duble a englezului Jude Bellingham. După meci, reacțiile microbiștilor au fost savuroase.

Jude Bellingham, omul de 103 milioane de euro al Realului, a strălucit în prima lui apariție în El Clasico, legendarul duel dintre Barcelona și Real Madrid. 

Englezul a înscris de două ori și a întors astfel soarta meciului, după ce catalanii conduceau la pauză grație golului înscris rapid de Ilkay Gundogan. 

Cele mai tari meme după Barcelona - Real Madrid 1-2, cu Jude Bellingham în prim-plan

Așa cum era de așteptat, reacțiile microbiștilor au fost savuroase. Aceștia au dat dovadă de creativitate și au dat naștere la numeroase glume, majoritatea cu Bellingham protagonist. Le-am selectat pe cele mai bune, în galeria foto de mai jos:

+15 Foto
Fanii Barcelonei: Bellingham înscrie doar contra echipelor mici *Bellingham tocmai a înscris un supergol contra Barcelonei*

Egalarea în El Clasico a venit în urma unei execuții de generic. Bellingham a primit o pasă la 25 de metri, a preluat scurt și a trimis o „torpilă” aproape de vinclu (minutul 68). 

Finalul a fost de vis pentru madrileni. În '90+2, Carvajal a centrat în careu, Modric a preluat prost, suficient pentru a devia mingea peste Inigo Martinez. 

+15 Foto
Fanii Barcelonei: Bellingham înscrie doar contra echipelor mici *Bellingham tocmai a înscris un supergol contra Barcelonei*

Balonul a ajuns la Bellingham, care i-a trimis printre picioare lui Ter Stegen. Așadar, 10 goluri în 10 meciuri de La Liga pentru mijlocașul englez, care debutează perfect în El Clasico.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.