Liga 1

Îngrijorarea lui Bergodi înaintea duelului cu Craiova: „Ne lipsește! Mai ales că era pe stilul nostru de joc”

Cristiano Bergodi // foto: Imago Images

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  sâmbătă, 28 octombrie 2023

Cristiano Bergodi (59 de ani) consideră că duelul cu CSU Craiova este unul imprevizibil pentru formația sa, cu toate că Rapid n-a mai pierdut din august pe teren propriu.

De asemenea, antrenorul italian este îngrijorat de absența lui Rrahmani și speră să găsească soluția perfectă pentru jocul cu oltenii.

VIDEO. Cristiano Bergodi: „Am prins o perioadă grea acolo”

>

„Ar fi ceva super dacă am câștiga cele 3 puncte! Nu contează că trec printr-o perioadă mai rea pentru că oricând pot apărea surprize. De la Craiova am o amintire foarte frumoasă pentru că am stat 7-8 luni. Am prins o perioadă grea și n-am putut juca meciul decisiv pentru titlu cu CFR cu suporterii alături.

Ne încurcă faptul că lipsește Rrahmani pentru că e un jucător pentru stilul nostru de joc. Totuși,  trebuie să fim atenți și la contraatacuri pentru că nu vrem să repetăm greșeala pe care am făcut-o cu Poli Iași”, a spus Bergodi.

Întrebat de forma bună a lui Claudiu Petrila odată cu tranferul la Rapid, Bergodi a precizat:

„Probabil Claudiu Petrila a găsit un echilibru mental. A căpătat multă încredere prin evoluțiile lui și a devenit mai curajos. Am vorbit foarte mult cu el după jocuri plus a găsit aici un mediu propice pentru a evolua”, a mai transmis antrenorul italian.

VIDEO. Cristiano Bergodi despre jocul cu Craiova

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.