Liga 1

Hanca, în cârje după Petrolul - FCSB: „Nu am simțit așa durere de când sunt în fotbal. Dawa trebuia eliminat”

Articol de Vlad Nedelea, Adrian Duţă, Iosif Popescu (video)  —  sâmbătă, 28 octombrie 2023

Petrolul - FCSB 2-2. Sergiu Hanca, mijlocașul echipei ploieștene, a vorbit la finalul meciului despre accidenatrea suferită în prima repriză. El a fost faultat dur de Dawa și a fost schimbat, iar la interviuri a venit în cârje.

Dawa a primit doar cartonașul galben în minutul 25 pentru faultul la Hanca, iar 10 minute mai târziu a și fost schimbat cu Lixandru.

Sergiu Hanca: „Nu am mai simțit așa durere de când sunt în fotbal”

„Mă simt rău. Sper că nu fie ceva grav. Am o umflătură prea mare ca să știu ce am. Nu ar trebui să ne rupem picioarele ca să dăm roșu. Nu am mai simțit așa durere de când sunt în fotbal. Faptul că a fost schimbat îmi spune că era de roșu. Mă doare prea tare acum, nu mă simt bine. 

O să fac un RMN în 2-3 zile, să văd exact ce am. Meritam mai mult decât acest punct, Echipa a arătat spirit. La 0-2 lumea era resemnată, dar cunosc acest grupă mă antrenez zilnic cu ei. O să fiu sincer. Vă spun ce am simțit în teren. Am început să plâng pe teren”, a declarat Sergiu Hanca, la Prima Sport.

După părerea mea, este un fault grosolan. Iar acestea se sancționează cu.. uitați-vă cum îi prinde piciorul. Dacă Hanca rămânea cu piciorul pe pământ... heh. Poți să atingi mingea, dar când o joci de maniera asta, cu intensitatea și consecințele astea, nu mai contează. Un fault grosolan, trebuia roșu!

- Ion Crăciunescu, fost arbitru, la „Fotbal Club”, pe DigiSport

Intrarea lui Dawa la Hanca

VIDEO. Hanca, în cârje după meciul de la Ploiești

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.