Liga 1

Becali vrea să îl scoată pe Târnovanu din echipă: „Se uita la minge, ăla nu era gol de luat!”

Șetafn Târnovanu, fără replică la șutul lui Jair/ FOTO: Cristi preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 28 octombrie 2023

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat că vrea să îl scoată din echipa de start pe portarul Ștefan Târnovanu (23 de ani).

Becali a fost nemulțumit de modul în care Târnovanu a fost învins de Jair, în Petrolul - FCSB 2-2. Mijlocașul prahovenilor a punctat din lovitură liberă, de la aproximativ 20 de metri. Șutul a fost plasat, peste zid, aproape de vinclu, iar portarul roș-albaștrilor nu a avut replică.

Becali: „Poate intră Vlad de acum”

Becali consideră că Târnovanu ar fi trebuit să apere mingea expediată de Jair din lovitură liberă și a anunțat că se gândește să îi mai dea o șansă lui Andrei Vlad, care și-a pierdut postul de titular în urmă cu un an și jumătate.

„Stai să vedem, că poate intră Vlad de acum. Așa e normal. La primul gol, șutul nici nu e tare, e plasat. Târnovanu se uita la minge. O să văd ce zic și ceilalți. Doar acolo putea să o dea. A luat un gol pe care nu trebuia să îl ia”, a declarat Becali, la Digi Sport.

Andrei Vlad nu a mai apărat în SuperLiga de pe 19 decembrie 2022, de la 1-0 cu Botoșani, când Târnovanu era accidentat. În acest sezon are un singur meci jucat, în Cupa României, FC Bihor Oradea - FCSB 0-2.

VIDEO. Petrolul - FCSB 2-2. Alex Băluță: „Ăsta este fotbalul, uneori te și pedepsește”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.