Handbal

Diana Ciucă, entuziasmată după prestația fabuloasă în fața celor de la Krim: „A fost ziua mea!”

Diana Ciucă Foto: facebook/rapid

Articol de Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  duminică, 29 octombrie 2023

Rapid a obținut o victorie mare în Liga Campionilor, 27-22 contra celor de la Krim Ljubljana. Succesul a venit grație și Dianei Ciucă (23 de ani), portăriță care a avut o prestație fabuloasă.

Cu multe intervenții incredibile, Ciucă a făcut unul dintre meciurile carierei împotriva lui Krim, păstrând poarta intactă la numeroase dintre atacurile slovenelor. La final de meci, aceasta a fost și aplaudată la scenă deschisă de cei aproape 2.000 de rapidiști care au făcut deplasarea la Mioveni.

VIDEO Diana Ciucă: „Sunt foarte fericită, a fost seara noastră!”

>

„Sunt foarte fericită și bucuroasă. A fost ziua noastră, a fost ziua mea. Uneori lucrurile așa sunt făcute să fie, trebuie să învățăm să ne bucurăm de ele. Este o față a Rapidului pe care dorim să o vedem și să o punem în practică la fiecare meci.

 Nu cred că ne-au luat de sus, probabil că nu s-au așteptat să începem atât de bine, nici noi nu ne-am așteptat să începem așa de bine. Atmosfera a fost senzațională, m-am rușinat toată (n.r. - când îi strigau fanii numele). Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, sper să reușesc să-i încânt în continuare cu paradele mele”, a declarat Diana Ciucă după meci.

23 de paradea avut Diana Ciucă în meciul contra celor de la Krim

VIDEO Sorina Grozav: „Cred că meciul ăsta ne-a redeschis calea”

>

A fost o victorie de moral, ne bucurăm. A fost presiune, nu jucam foarte bine, iar meciul ăsta cred că ne-a redeschis calea. Sper să jucăm așa în continuare. Krim e echipă foarte bună, ne bucurăm pentru că am reușit să câștigăm. Suntem peste tot acasă, le mulțumim fanilor că sunt alături de noi și ne susțin indiferent dacă suntem într-o perioadă bună sau proastă.

- Sorina Grozav, inter Rapid

VIDEO David Montes, antrenorul Rapidului, declarații după victoria cu Krim: „Sunt fericit de prestația de astăzi”

>

Citește și alte știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.