Stranieri

Dubla lui Dennis Man i-a ridicat în picioare pe italieni: „Când se lansează, extrema e un rebus imposibil de rezolvat!”

Dennis Man

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 29 octombrie 2023

Prima „dublă” a lui Dennis Man la Parma, „tricolorul” are patru goluri în ultimele patru etape din Serie B, având șase reușite în acest sezon, egalând deja performanța reușită în stagiunea precedentă.

Acesta e sezonul lui Dennis Man în Italia. Titular indiscutabil de la 1 octombrie, „tricolorul" are o lună fulminantă. Patru meciuri în Serie B, patru goluri și prima „dublă" în tricoul Parmei, sâmbătă, la 3-1 în deplasare cu Ascoli.

Dennis Man, cea mai mare notă în Corriere: „SuperMan"

De fiecare dată, a sprintat pe aripa dreaptă, a pătruns cu fentă în careu și a finalizat cu sânge rece, ambele reușite până la pauză. A fost înlocuit surprinzător, în minutul 62, de antrenorul Fabio Pecchia, care a apelat la Valentin Mihăilă târziu (84).

Chiar dacă a jucat doar o oră, a fost declarat MVP de toate ziarele și site-urile italiene. Corriere dello Sport i-a dat cea mai mare notă, 7,5, titrând: „Parma zboară cu SuperMan".

„Dennis Man, mai letal ca niciodată, pe dreapta face ce vrea"

Extrema, care a atins deja 6 goluri, egalând recordul realizat în tot sezonul trecut, a primit 8 în cele două site-uri din Parma.

„A luat prim-planul și s-a întors acasă cu atâtea aplauze. Întâia oară cu două goluri într-un meci la «cruciați». Mai letal ca niciodată, pe dreapta face ce vrea. Debordant", l-a caracterizat Sport Parma.

La rândul său, Parma Live a comentat: „Moment magic, unul în care toate devierile te favorizează și primul șut e gol, la fel ca al doilea. Stranie schimbarea lui Pecchia, a ridicat semne de întrebare".

„Dennis Man of the Match. Decisiv"

Tuttomercatoweb l-a notat cu 7,5. „Două goluri aproape trase la indigo. Când se lansează din dreapta și pătrunde în centru, românul e un rebus imposibil de rezolvat de apărarea lui Ascoli", a fost analizat Dennis pe site-ul peninsular: „Man of the Match, SuperMan, alegeți jocul de cuvinte pe care îl doriți. Pur și simplu, decisiv". 

6goluri și o pasă decisivă are Dennis Man în 9 meciuri jucate în Serie B și Cupa Italiei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.