Liga 1

La Rapid s-a accidentat până și antrenorul! Bergodi: „Am simțit ceva când am fugit acolo. A fost o descătușare”

+12 Foto
Cristiano Bergodi/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 29 octombrie 2023

Rapid - CS Universitatea Craiova 2-0. Cristiano Bergodi, antrenorul giuleștenilor, a făcut analiza tactică a partidei cu echipa olteană.

Italianul a comentat amuzat faza de la golul doi, marcat de Borja Valle, când a alergat pe teren de fericire. A anunțat că e posibil să se fi accidentat în timpul sprintului: „Am simțit și eu ceva când am fugit acolo. A fost o bucurie, o descătușare, pentru că atunci am închis meciul”.

Ce a declarat Crsitiano Bergodi după Rapid - Craiova 2-0

„Am gândit așa, cu Valle în atac, pentru a-l pune în evidență și pe Ioniță. Stan a intrat și el bineă, dar e alt profil. M-am gândit să nu dăm mingea adversarilor. Craiova e foarte bună, cu jucători tehnici, cu viteză. Băieții mei merită felicitări. Se întâmplă uneori, când ai jucători importanți ca Rrahmani indisponibili, să fie nevoie să găsești soluții. Contează și disponibilitatea jucătorilor de a juca pe alte poziții.

Rrahmani e o pierdere mare pentru noi. Din păcare, Soni va juca, poate, peste 2-3 săptămâni. Căutăm soluții, dar oricum am avut ocazii și acum și la Arad. Atunci am făcut doar o remiză. Trebuie să fim inspirați, nu ne plângem. Borza a avut crampe. La Petrila sper să nu fie ruptură. S-au accicdentat Emmers, Rrahmani și Petrila, care treceau prin perioade extraordinare”, a declarat Bergodi, la Digi Sport.

E meritul băieților, ei au avut o partidă dificilă în prima repriză. Au închis bine, Craiova nu a avut ocazii. Miercuri, în Cupă, vor juca și alții, avem un lot competitiv. În Ghencea, cu Steaua, e cel mai important meci, pentru că e primul. E foarte important să câștigăm a doua etapă din Cupă. Eu nu știu care e derby, nu mă bag în această discuție.

- Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

100 de victoriiare Bergodi în Liga 1, după succesul cu CSU Craiova. Are 238 de partide în Superliga

VIDEO. Jucătorii giuleșteni au cântat alături de suporteri la finalul jocului

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.