Liga 1

Reacția lui MM Stoica după decizia luată în cazul lui Dawa: „Văd că sunteți mirați încontinuu”

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 30 octombrie 2023

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a vorbit despre ce s-a întâmplat cu fundașul Joyskim Dawa (27 de ani) la FCSB – Petrolul 2-2, în runda cu numărul 14 din Superliga.

Joyskim Dawa a bifat numai 35 de minute în remiza dintre Petrolul Ploiești și FCSB. A fost schimbat după ce l-a faultat grav pe Sergiu Hanca, mijlocașul gazdelor. Nervos, acesta a plecat direct la vestiare.

Întrebat despre decizia luată în cazul camerunezului, Mihai Stoica a avut o reacție categorică, explicând că schimbarea a fost dictată de Gigi Becali.

Mihai Stoica: „Toate deciziile sunt ale lui Gigi Becali”

„Toate deciziile sunt ale lui Gigi Becali! Văd că sunteți mirați încontinuu. Iese omul și spune «Da, domnule, am făcut asta, asta și asta». Ce e așa mare... 

Nu vreau să discut subiectul ăsta. Nu vă pot spune chestii intime, că sunt chestii care se discută. Dacă spun că a fost schimbarea mea, o să mă creadă cineva? Nu discutăm chestiile astea. Nu-mi place să vorbesc ce vorbim noi între noi”, a spus MM Stoica la OrangeSport.

Mai bine de o oră am jucat excelent. Până la primul gol al Petrolului am avut nişte combinaţii excelente. Chiar nu se prevedea că nu vom câştiga.  Se pare că am dezvoltat o vulnerabilitate pe care nu ştiam că o avem. Chiar să te dea înapoi un adversar, împotriva căruia aveai 2-0 şi care nu şi-a creat ocazii?! 

- Mihai Stoica

VIDEO Totul despre Oțelul Galați - FCSB

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.