Campionate

Ianis Hagi, printre cei mai buni de la Alaves în înfrângerea cu Atletico » Pasă de gol + O ratare incredibilă

Ianis Hagi // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 30 octombrie 2023

Deportivo Alaves a pierdut, 1-2 cu Atletico Madrid, în etapa 11-a din La Liga. Ianis Hagi (25 de ani) a jucat din minutul 63 și a avut o evoluție apreciată.

Trupa Diego Simeone continuă să fie invincibilă pe teren propriu. A câștigat meciul cu Alaves (2-1) și a urcat pe 3, cu 25 de puncte, cu 3 mai puțin decât liderul Real Madrid.

Ianis Hagi, evoluție lăudată în Atletico Madrid - Deportivo Alaves

Atletico Madrid a rezolvat meciul în prima repriză, prin golurile lui Riquelme (26) și Morata (45+1). Intrat în minutul 63, Ianis Hagi a avut o evoluție lăudată, fiind printre cei mai buni jucători ai trupei lui Luis Garcia.

La 20 de minute după ce a intrat, Ianis Hagi a amenințat poarta lui Oblak. După o centrare din partea stângă, internaționalul român a reluat din unghi, de la 10 metri. Mingea trimisă de el la colțul lung, a trecut puțin pe lângă poartă.

În prelungiri, Ianis a dat o pasă de gol. Din colțul careului, Hagi a întors excelent mingea la careului, de unde Guevara a reluat excelent și l-a învins pe Oblak. A fost primul assist al lui Hagi în 7 partide pentru iberici.

VIDEO Rezumatul meciului Atletico Madrid - Deportivo Alaves

Ce a scris presa din Spania despre evoluția lui Ianis Hagi

După meci, presa din Spania a lăudat evoluția lui Ianis. Acesta a primit nota 7 în El Correo: „Are calitate cu mingea la picior. A amenințat poarta și a dat o pasă de gol”.

Noticias de Alava i-a dat 6: „A fost unicul care a creat neliniște în defensiva madrilenă. A jucat în dreapta și, în afara golului, a avut cea mai importantă ocazie”.

„Fiul legendarului Gheorghe Hagi are doar 291 de minute în acest sezon. A fost titular în 4 din ultimele 5 meciuri, dar nu fost niciodată integralist. Tatăl său a avut nevoie de 4 minute pentru a marca primul său gol, în timp ce Ianis are mai mult de 5 luni fără să marcheze la club. Ultimul său gol oficial a fost pentru Rangers, pe 21 mai”, a notat Marca.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.