Liga 1

Constrâns de accidentări, Cristiano Bergodi pregătește schimbări importante » Cum ar putea arăta Rapid la meciul cu CSA Steaua

Articol de Marius Mărgărit, Sergiu Alexandru  —  luni, 30 octombrie 2023

În ciuda victoriei cu Universitatea Craiova, 2-0, și a jocului bun, Rapid a terminat cu emoții partida de pe Giulești.

La puțin timp după accidentarea lui Claudiu Petrila, un alt jucător de bază al Rapidului, fundașul stânga Andrei Borza (17 ani) a acuzat crampe musculare și a fost înlocuit în minutul 70 cu Răzvan Onea.

„Borza a simțit ceva și nu a vrut să riște”, a spus Săpunaru după meci.

Cristiano Bergodi vrea să-l menajeze pe Andrei Borza

De la venirea sa la Rapid, în etapa a a 6-a, când a debutat chiar împotriva fostei sale echipe, Farul, tânărul internațional a jucat non-stop. 

El a fost integralist în toate partidele, până la meciul cu Universitatea Craiova, bifând 8 runde de campionat și un joc de Cupă, plus cele 70 de minute duminică seară, cu oltenii.

Borza va fi supus azi unui control. Iar cel mai probabil va fi menajat în partida de Cupă de miercuri, cu CSA Steaua. Astfel, Răzvan Onea ar putea juca fundaș dreapta, iar Braun fundaș stânga, în locul lui Borza.

Nu am prea multe informații despre Petrila. Probabil e o ruptură. La cum mergea după meci, 90% e ruptură. Îl pierde... Vom vedea câte de mare e ruptura, cât de gravă. Cel puțin 2-3 săptămâni îl pierde. Sper să nu fie prea mult. Cum avem în formă maximă, cum se accidentează. Am fost foarte ghinioniști în ultima vreme. Avem trei titulari accidentați: Petrila, Rrahmani și Emmers. Dar avem un lot numeros și de valoare.  

- Victor Angelescu, acționar Rapid, la GSP Live

Cum ar putea arăta Rapid la meciul cu CSA Steaua 

Bergodi ar pregăti mai multe schimbări în echipa de start pentru meciul cu CSA Steaua. Pe lângă mutările din defensivă, forțate de accidentări, Bergodi va schimba și în ofensivă. Iar în locul lui Petrila ar urma să intre Jayson Papeau (27 de ani), care a bifat un gol și o pasă de gol în 12 etape. 

Cum ar putea juca Rapid: Drăghia - Onea, Cristea, Dr. Grigore, Braun - Cîrjan, Albu, Kait - Papeau, Stan, Pănoiu

VIDEO Situația lui Cătălin Cîrjan a fost comentată de Victor Angelescu la GSP Live: „Nu îl blochează nimeni. Cine e bun, joacă!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.