Liga 1

Mult mai grav decât au anticipat medicii » Sergiu Hanca a primit o veste groaznică după accidentarea din meciul cu FCSB

Cât stă Sergiu Hanca după accidentarea din meciul cu FCSB

Articol de Remus Răureanu  —  marţi, 31 octombrie 2023

Sergiu Hanca a făcut azi un RMN, analiză în urma căruia a aflat exact cât de mult i-a fost afectată glezna pe care i-a lovit-o Dawa în Petrolul - FCSB 2-2.

UPDATE MARȚI, 20:50 / Hanca, 4 luni departe de fotbal!

Rezultatul RMN-ului efectuat astăzi de Sergiu Hanca a venit și este mai dur decât anticipau medicii. Fotbalistul Petrolului trebuie să se opereze. Va sta pe bară aproximativ 4 luni. Va rata perioada de pregătire din iarnă, dar și o bună parte a sezonului regular. Dacă recuperarea va decurge normal, Hanca ar urma să revină pe gazon în luna martie 2024.

Hanca, accidentat cu FCSB

Accidentarea pe care a suferit-o Hanca în meciul cu FCSB nu doar s-a văzut urât, chiar a fost una foarte serioasă! Mijlocașul încă nu a făcut o analiză RMN care să ilustreze natura exactă a lezării gleznei, el va fi testat marți. Estimarea este însă că Sergiu va lipsi de pe teren o perioadă îndelungată, până la o lună.

Mijlocașul Petrolului a avut nevoie de analgezice în zilele acestea trecute de la partida Petrolul-FCSB, una încheiată la egalitate, 2-2. Foști arbitri și foști fotbaliști au comentat despre faza aceea și au considerat că fundașul camerunez ar fi trebuit să fie eliminat pentru atacul violent pe care l-a avut asupra internaționalului român.

Becali a recunoscut și el, imediat după joc, că l-a înlocuit pe Dawa încă din minutul 36 deoarece faultul pe care-l comisese asupra lui Hanca fusese unul de eliminare: "Arbitrului i-ar fi transmis careva în pauză că greșise, că trebuia să-l elimine pe Dawa. Iar el ar fi încercat în repriza a doua să-și repare eroarea eliminându-l la prima ocazie pe care ar fi avut-o". Africanul a primit doar cartonașul galben după ce l-a lovit pe Sergiu.

Hanca a fost unul dintre oamenii de bază ai revelației Petrolul, o formație aflată în zona de play-off. El a evoluat în 13 partide din acest sezon al Ligii 1, a redevenit la Ploiești unul dintre oamenii importanți ai campionatului, după o perioadă în care s-a aflat sub contract cu Universitatea Craiova, acolo unde a ajuns să fie în conflict cu antrenorul Rădoi și apoi cu întreg clubul.

VIDEO Sergiu Hanca, în cârje după meciul de la Ploiești

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.