Liga 1

Budescu, iureș la interviu: „Arbitrul și-a bătut joc la fiecare fază. Am glezna toată tăiată”

Constantin Budescu, la DigiSport

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 30 octombrie 2023

Constantin Budescu (34 de ani) susține că a fost faultat înainte de primele două goluri înscrise de CFR Cluj în victoria din această seară cu Farul, scor 3-1.

„Din păcate, am pierdut. Asta este, nu avem ce să facem. Nu știu ce nu funcționează. A fost destul de dificil în această seară”, a spus Budescu în prima fază, înainte de a pune „tunurile” pe arbitrajul brigăzii pe care a condus-o Marcel Bîrsan.

Decarul din lotul campioanei consideră că a fost faultat în fazele premergătoare primelor două goluri înscrise de CFR Cluj, ambele prin Karlo Muhar.

Constantin Budescu acuză arbitrajul după CFR Cluj - Farul 3-1

„Mister ne tot zice să nu vorbim despre arbitraj, dar cred că au fost niște greșeli. La primul gol a fost fault la mine, am glezna toată tăiată, dar nu a dat fault, s-a ajuns la acea fază și am primit gol.

La al doilea gol cred că a fost fault la jumătatea terenului, eu dau cu capul în minge și primesc un cot în cap. Nu se verifică, nu a dat fault și s-a făcut 2-1. Vă pupăm și la casierie, asta este.

Nu jucăm extraordinar, dar nici nu trebuie să ne batem joc la fiecare fază și să dăm credit gazdelor. Trebuie să fim echidistanți și să arbitrăm cum trebuie. Se poate greși, dar să ne mai uităm, nu degeaba s-au pus televizoarele sus, putem verifica.

Dar din păcate ăsta este fotbalul. Un joc prost al nostru. Sperăm să ne revenim, să câștigăm meciul de Cupă. Nu arbitrajul a fost decisiv, dar au fost acele două faze în care cred că trebuia acordat fault”, a spus Budescu.

Ce s-a întâmplat la fazele pe care le-a incriminat Budescu

1. În minutul 28, cu 3 minute înainte ca Muhar să înscrie golul de 1-1, Budescu a încercat să blocheze o pasă trimisă de Matei Ilie din defensivă. Fundașul CFR-ului a lovit mingea, iar piciorul i-a ricoșat pe apărătoarea lui Budescu. Apoi, pare că Ilie îl calcă pe jucătorul Farului, în timp ce piciorul îi revenea pe gazon.

Duelul Matei Ilie - Budescu

2. În minutul 64, cu puțin timp înainte ca Muhar să înscrie golul de 2-1, Budescu sare la cap cu Arlind Ajeti la mijlocul terenului. Stoperul CFR-ului lovește balonul și pe Budescu în săritură. Faza continuă, iar la câteva secunde distanță CFR marchează.

Ajeti îl lovește în săritură pe Budescu // sursă foto: capturi DigiSport

VIDEO: golul de 1-1 din CFR Cluj - Farul

>

Tot din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.