Baschet

Atmosferă incendiară la derby-ul Partizan - Steaua Roșie, cu 20.000 de oameni în sală

Suporterii lui Partizan Belgrad Foto: Facebook

Articol de Alexandru Stanciu  —  Tuesday, 31 October 2023

Partizan a găzduit luni seară derby-ul cu Steaua Roșie din ABA League, la doar 4 zile de când cele două echipe s-au duelat și în Euroligă. Spectatorii prezenți la meci au produs o atmosferă incendiară în arenă, demnă de spectacolul din teren. 

ABA League este liga regională de baschet unde evoluează echipele din fosta Iugoslavie. Partizan s-a apropiat în clasament de marea rivală, grație victoriei cu scorul de 98-87, ocupând acum poziția a treia cu același număr de puncte, 9, ca Steaua Roșie, ocupanta locului secund. Liderul competiției este Buducnost, echipă din Muntenegru, cu 10 puncte adunate în cele 5 etape disputate. 

VIDEO. 20.000 de fani au făcut spectacol în sală la Partizan - Steaua Roșie

>

Partizan a câștigat mai ușor această partidă, după ce în Euroligă câștigase la limită, scor 88-86. Steaua Roșie intrase în ultima repriză cu un avantaj de 12 puncte.

Cei 20.000 de fani au făcut un adevărat spectacol în arenă la această partidă, ultima întâlnire dintre cele două echipe din acest an. Următorul duel Partizan - Steaua Roșie se va disputa pe 4 ianuarie, în Euroligă.

Partizan - Steaua Roșie / Foto: Facebook

La această partidă au asistat și internaționalul croat, Ivan Perisic, fotbalistul lui Tottenham și Bastian Schweinsteiger, legendarul fotbalist al lui Bayern Munchen, campion mondial cu naționala Germaniei în 2014.

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.