Campionate

„5 Baloane meritate, 3 făcute cadou” » Ronaldo a reacționat după ce Messi a luat Balonul de Aur

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 31 octombrie 2023

Cristiano Ronaldo (38 de ani), rivalul etern al lui Lionel Messi (36), a reacționat după ce argentinianul a câștigat Balonul de Aur.

Ronaldo, cu 5 astfel de trofee în palmares, nu a prins top 30 în clasamentul din acest an. L-a urmărit din Arabia Saudită pe Messi cum ridică Balonul de Aur, apoi a reacționat.

Ronaldo a reacționat după ce Messi a câștigat Balonul de Aur

Tomas Roncero, jurnalist AS, a postat un videoclip în care critica decizia ca Messi să primească Balonul de Aur și consideră că Leo trebuia să aibă doar 5, nu 8. Ronaldo i-a lăsat un comentariu la postare, constând în 4 emoji de râs. Comentariul lui Cristiano a strâns 124.000 de like-uri în primele 9 ore de la postare.

„S-a întâmplat ce știam deja, Messi a primit al optulea Balon de Aur. Un omagiu ar fi fost ok, dar nu a fost un omagiu, ci l-au convertit într-un premiu. E un fotbalist foarte bun, dar s-a retras deja de câteva luni la Miami, în ultimul an s-a pregătit pentru Mondial și după nu l-a mai interesat. 

La Mondial, da, a fost bun, a fost acel record de penalty-uri în favoarea lor. Dar au trecut 10-12 luni, nici nu mai țin minte ce a fost în Qatar, a fost în 2022. Mâine e noiembrie 2023! 5 Baloane de Aur au fost foarte meritate, dar 8... Trebuia să ia și Xavi sau Iniesta în 2010, Messi n-a dat gol în Africa de Sud, n-a jucat finala UCL, l-a eliminat Interul lui Mourinho

Apoi, Lewandowski ia Gheata de Aur, toate titlurile posibile cu Bayern... Acum, Haaland, record istoric, ia totul cu City, un adevărat golgeter... Rodri, spaniol, ia Liga cu City, ia Nations League cu Spania... nici așa. A venit momentul în care trebuie să spunem realitatea. 5 Baloane meritate, 3 făcute cadou. 

Îmi scot pălăria pentru ce ai făcut în fotbal, Leo, rivalitatea ta cu Cristiano nu a mai fost văzută vreodată... dar 8?! Totuși, e un număr care mie îmi place mult. Îmi amintesc acea noapte de la Lisabona, când ați luat 8 de la Bayern. Ce zi frumoasă! Felicitări, Leo, felicitări, campionule!”, a comentat jurnalistul Tomas Roncero.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.