Cupa Romaniei

Încă un antrenor din Superligă se teme pentru postul lui: „Eu sunt vinovatul principal! Îmi reproșez multe”

FOTO: Facebook @osksepsi

Articol de Adrian Jitea  —  marţi, 31 octombrie 2023

Corvinul Hunedoara a învins-o pe Sepsi, scor 1-0, în runda secundă a grupei A din Cupa României Betano. Liviu Ciobotariu (52 de ani), antrenorul covăsnenilor, admite că este principalul responsabil pentru rezultat. 

Sepsi, deținătoarea trofeului, a părăsit Cupa României Betano încă din faza grupelor. Liviu Ciobotariu recunoaște că postul lui nu poate fi în deplină siguranță după un astfel de rezultat. 

Liviu Ciobotariu, după Corvinul - Sepsi 1-0

„Este clar că suntem ieșiți din această competiție, ne-am prezentat foarte slab. N-am avut ocazii de gol, am jucat contra unei echipe de liga a doua și vreau să-i felicit pentru victorie. Am jucat slab, foarte slab, penibil, n-am avut inspirație, nu ne-am apărat bine, am luat un gol din fază fixă unde trebuia să facem apărare om la om.

O situație delicată, pentru că suntem deținătoarea trofeului și cu atât este durerea mai mare. Am ieșit pe ușa din spate pentru că nu ne-am prezentat așa cum trebuia.

De fiecare dată când echipa pierde, primul responsabil este antrenorul împreună cu staff-ul. E clar că-mi reproșez foarte multe. Eu sunt vinovatul principal pentru că eu fac antrenamentele, primul 11 și schimbările.

N-am cum să renunț niciodată, nu este felul meu. E clar că atunci când lucrurile nu merg, te aștepți la orice ca și antrenor. Conducerea a fost alături de mine, de echipă, a avut răbdare, a venit această înfrângere și vom vedea în continuare”, a spus Liviu Ciobotariu, potrivit digisport.ro.

Cu un singur punct obținut în primele două runde, remiza 1-1 cu Hermannstadt, Sepsi a ratat matematic șansa de a se califica în faza următoare a Cupei României Betano.

VIDEO. Laszlo Dioszegi: „Aș renunța la fotbal doar după o tragedie! Asta ar însemna să nu mai fiu. Nu poți renunța la ceva ce iubești”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.