Cupa Romaniei

MM Stoica l-a desființat acum o lună pe arbitrul care a greșit grav azi, împotriva FCSB: „Cum facem ca ăsta să nu mai arbitreze?”

MM Stoica

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 31 octombrie 2023

Oțelul - FCSB 1-1, în grupele Cupei României Betano. Roș-albaștrii au mai marcat un gol, prin Dawa, anulat pentru că mingea ar fi părăsit terenul la centrarea lui Cristi Ganea.

Faza a fost analizată în camera VAR, acolo unde s-a aflat Florin Andrei, un arbitru aspru criticat de Mihai Stoica. Centralul partidei de la Galați a fost Viorel Flueran.

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Pe imaginea cu momentul în care Ganea centrează, pare că balonul nu a ieșit cu întreaga circumferință în afara terenului.

MM Stoica îl desființa pe Florin Andrei în urmă cu o lună: „Cum facem ca ăsta să nu mai arbitreze?”

„Florin Andrei ăsta, care vede așa de bine chestia asta pe care nu o vede nimeni (n.r. - un presupus fault în atac al lui Compagno), la meciul Hermannstadt – U Cluj refuzat un penalty pentru clujeni. Cum? Inventează o simulare la Daniel Popa! 

E chemat la VAR, i se zice «Bă, vezi că ai greșit. E penalty cât casa!», iar el spune «Nu, nu, nu! E cum zic eu». Nu e, mă, cum zici tu! Vedem cu toții. Și nu l-am văzut pe Vassaras comentând faza asta. 

El comentează ce vrea el. El arbitrează în continuare și acum face o demonstrație... Nu știu, e clarvăzător? Ce-o fi făcând... Nu am idee cum vede el ceva ce nu vede nimeni. Cum facem? Cum facem ca ăsta să nu mai arbitreze? 

Ăsta rămâne și arbitrează în continuare. Am o mare problemă cu Florin Andrei. Nu trebuia să mai fie delegat după Hermannstadt - U Cluj” a spus Mihai Stoica la OrangeSport, la finalul lunii septembrie.

Florin Andrei // FOTO: Imago

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.