Cupa Romaniei

A luat atitudine după criticile lui Becali: „Sună-l pe el! Dacă vine și îmi spune că mi-a reziliat contractul, îmi fac bagajul și plec”

Andrea Compagno (27 de ani) a comentat poziția finanțatorului Gigi Becali, cel care a pornit în căutarea unui nou atacant.

Articol de Adrian Jitea  —  Tuesday, 31 October 2023

Oțelul și FCSB au remizat, scor 1-1, în runda secundă a grupei C din Cupa României Betano. Andrea Compagno (27 de ani) a comentat poziția finanțatorului Gigi Becali, cel care a pornit în căutarea unui nou atacant. 

  • Oțelul și FCSB fac parte din grupa C a Cupei României Betano, alături de FCU Craiova 1948, Dinamo, FC Bihor și Zalău.

Gigi Becali este nemulțumit de Andrea Compagno și caută un nou atacant pentru FCSB. Italianul a comentat situația. 

Andrea Compagno, după Oțelul - FCSB 1-1 

„Toată lumea știe cum e cu patronul nostru. Dacă el vrea să aducă alt vârf, sună-l pe el. Eu pot doar să muncesc, nu am ce face. 

Dacă mâine vine și îmi spune că mi-a reziliat contractul, îmi fac bagajul și mă duc. Eu pot doar să dau totul pe teren. Eu controlez doar ce pot controla. 

Dacă nu e fericit cu mine, nu am ce face. Asta e, eu la asta mă gândesc”, a spus Andrea Compagno la Prima Sport. 

Andrea Compagno a fost titular în remiza cu Oțelul. A evoluat 45 de minute, fără a-și crea vreo ocazie de gol. De vină a fost și jocul FCSB-ului, total neinspirat. De altfel, primul șut pe poarta gălățenilor a fost chiar golul de 1-0, semnat de Alexandru Băluță.

Compagno, „vinovatul de serviciu” la FCSB 

Imediat după remiza cu Petrolul, Gigi Becali a intrat în direct la TV și a criticat aproape toată echipa. Curios e că n-a rostit niciun cuvânt despre Rotariu, însă l-a atacat iar pe Compagno, care a jucat numai 7 minute.

Ajunge mingea la Compagno, el o pierde. Compagno are doi metri... Ține, bă, de minge, tu pierzi mingea?! Nu obține nimic, un corner, un fault. El se duce spre tușă. Te duci, dar măcar scoți ceva
- Gigi Becali

Clasamentul grupei C, după Oțelul - FCSB 1-1

VIDEO. Ultimele detalii oferite de Bergodi, înaintea partidelor cu CSA Steaua și FCSB din această săptămână

>

Citește și alte știri din Cupa României Betano: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.