Cupa Romaniei

Gigi Becali le-a decis soarta după remiza de la Galați: „I-am dat telefon lui MM. Doi jucători nu vor mai fi titulari!”

FOTO: Facebook @FCSBOfficial

Articol de Adrian Jitea  —  Tuesday, 31 October 2023

Oțelul și FCSB au remizat, scor 1-1, în runda secundă a grupei C din Cupa României Betano. Gigi Becali, finanțatorul grupării bucureștene, a fost nemulțumit de prestația echipei din prima repriză. 

  • Oțelul și FCSB fac parte din grupa C a Cupei României Betano, alături de FCU Craiova 1948, Dinamo, FC Bihor și Zalău.

FCSB a expediat primul șut pe poartă în minutul 76, chiar la golul lui Alexandru Băluță. Gigi Becali a fost nemulțumit de prestația echipei lui din prima repriză și a transmis că ar fi schimbat 10 fotbaliști dacă i-ar fi permis regulamentul. 

Gigi Becali, după Oțelul - FCSB 1-1

„Aţi văzut patru jucători schimbaţi, ăia erau care încurcau mai mult. I-am dat telefon lui MM şi i-am spus dacă poate schimba 10. Dacă puteam schimba 10, schimbam 10, dacă îmi dădea voie regulamentul.

Fiecare om îl schimbam azi la pauză. Uite că nu merge! O să cumpăr alţii la anul şi gata. Până nu fac o echipă puternică, îi schimb pe bandă rulantă. 

Nu vă spun care sunt, dar am văzut doi jucători care nu vor mai fi titulari. Mi-am pus baza în ei, dar asta e. Nu vă pot da nume. Iau măsuri, fac selecţie. 

Până nu fac echipă puternică, îi schimb. Nu intră nici în echipă dacă nu-mi place de ei”, a spus Gigi Becali la Orange Sport. 

La pauza partidei de la Galați, Gigi Becali i-a scos pe Andrea Compagno, Damjan Djokovic, Mihai Lixandru şi David Miculescu.

Clasamentul grupei C, după Oțelul - FCSB 1-1

VIDEO. Ultimele detalii oferite de Bergodi, înaintea partidelor cu CSA Steaua și FCSB din această săptămână

>

Citește și alte știri din Cupa României Betano: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.