Tenis

Încă un scandal cu Medvedev! Le-a arătat degetul mijlociu fanilor la Paris » Explicația ironică a rusului

Daniil Medvedev (27 de ani, #3 ATP) le-a arătat degetul mijlociu fanilor prezenția la Paris, la meciul cu Grigor Dimitrov

Articol de Alexandru Stanciu  —  miercuri, 01 noiembrie 2023

Daniil Medvedev (27 de ani, #3 ATP) a fost din nou în centrul unui scandal. Tenismanul rus a fost huiduit din tribună la Paris, în timpul meciului pierdut cu Grigor Dimitrov (32 de ani, #17 ATP), scor 3-6, 7-6(4), 6-7(2). La ieșirea din arenă, Medvedev a fost surprins în timp ce arăta degetul mijlociu către fani.

Daniil Medvedev s-a duelat cu Grigor Dimitrov în al doilea tur al turneului de la Paris, ultimul Masters 1000 din acest sezon. Dimitrov a câștigat primul set cu scorul de 6-3, dar Medvedev a egalat scorul și a trimis meciul în decisiv, unde bulgarul s-a impus la tie-break.

Medvedev, surprins în timp ce le arată fanilor degetul mijlociu

În momentul în care a părăsit arena, Daniil Medvedev le-a arătat degetul mijlociu fanilor, după ce aceștia l-au huiduit copios pe toată perioada partidei. Rusul nu este la prima ispravă de acest gen, după ce a făcut același gest și către publicul de la US Open în 2019.

>

Daniil Medvedev: „Doar îmi verificam unghiile, cum să fac asta acestor oameni?”

Daniil Medvedev a fost ironic când a trebuit să explice gestul: „Nu, nu am arătat degetul mijlociu. Doar mă uitam la unghii așa (n.r. - analizează degetul mijlociu). Deci nu, nu a fost nimic de genul ăsta. De ce aș arăta așa ceva publicului minunat din Paris-Bercy?”.

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.