Cupa Romaniei

Rotaru îl face praf pe Rednic: „UTA e echipă de Liga 2, a trecut vremea antrenorilor-agenți”

Mihai Rotaru

Articol de Adrian Duţă  —  Wednesday, 01 November 2023

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, i-a răspuns dur lui Mircea Rednic, antrenorul de la UTA, după meciul din Cupa României. Oltenii au câștigat cu 1-0 la Oradea.

Rednic a numit-o pe Universitatea „Craiovița” înainte de meci, iar la final a declarat: „Craiova adevărată e a lui Mititelu. Ei când s-au înființat? Acum câțiva ani”. Rotaru nu l-a iertat și l-a numit pe Rednic „Strâmbuțu”, plecând de la porecla antrenorului „Strâmbu”.

Mihai Rotaru, atac dur la adresa lui Mircea Rednic

„E o victorie meritată, am făcut un meci bun, am avut atitudine, ocazii, ca și-n meciul de pe Giulești cu Rapid. Acolo am pierdut, acum am câștigat, așa e în fotbal. Oricum, cu tot respectul pentru clubul UTA, am întâlnit o echipă care a arătat ca una de Liga a 2-a, pesemne că a trecut vremea antrenorilor-agenți!

Cu domnia sa din postura asta de antrenor-agent nu o văd bine pe respectabila «bătrână Doamnă»… Și ar fi mare păcat pentru ce reprezintă UTA pentru fotbalul românesc. Retorica pe care a avut-o antrenorul lor nu îi face cinste, iar declarații ca cele date de domnia sa sunt glumițe de stradă, nu de un antrenor respectabil

E ca și cum noi l-am numi «Strâmbuțu». Trebuie să înțeleagă că într-o liga profesionistă discursul oficialilor trebuie să fie cu totul și cu totul altul”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit Fanatik.

VIDEO. A dezamăgit Alex Mitriță până în acest moment? Răspunsul lui Silviu Lung: „Este un jucător extraordinar! Nu poți să aștepți totul numai de la el”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.