Campionate

Dennis Man „în misiune specială” » Nota 7 în Gazzetta dello Sport. Ce scriu ziarele italiene despre Valentin Mihăilă

Dennis Man. Foto: Instagram

Articol de Aurelian Botezatu  —  Thursday, 02 November 2023

Decisiv în victoria obținută de Parma la Lecce (4-2), în Cupa Italiei, Dennis Man (25 de ani) a fost lăudat în presa italiană. „De îndată ce jocul a luat o întorsătură proastă pentru Parma, antrenorul Pecchia și-a pus baza în el și românul a răspuns”, scrie cotidianul Parma Live. Despre coechipierul lui, Valentin Mihăilă (23), același cotidian a concluzionat: „Încă nu e cel mai bun, dar dă tot ce are mai bun în acest moment”.

Deși n-a fost titular în meciul Parmei cu Lecce (4-2), din Cupa Italiei, Dennis Man s-a numărat printre protagoniștii meciului. Introdus în minutul 55, fostul atacant al FCSB-ului a fost decisiv în prelungiri.

Dennis Man „se află într-un moment fantastic”

„De îndată ce jocul a luat o întorsătură proastă pentru Parma, antrenorul Pecchia și-a pus baza în el și românul a răspuns: a provocat autogolul lui Pongracic, pentru 2-3, și a înscris apoi din penalty, pentru 2-4. Se află într-un moment fantastic, care sperăm că va dura cât mai mult posibil", a scris cotidianul online „Parma Live", care l-a notat cu 7.

Prestigiosul Gazzetta dello Sport i-a dat tot 7 și a scris că jucătorii lui Lecce "nu l-au luat în calcul pe Man, care a alergat spre poartă în misiune specială".

Valentin Mihăilă „dă tot ce are mai bun”

Coechipierul lui Man, Valentin Mihăilă, s-a numărat printre integraliștii partidei. Prima oară în acest sezon! Gazzetta dello Sport l-a notat cu 6, „Parma Live”, cu 6,5. 

„A încercat, a arătat o mare dorință și n-a avut nicio reținere să vină în ajutorul defensivei atunci când a fost nevoie. Apropie de a marca la începutul reprizei secunde, l-a pus la treabă pe portarul advers din lovitură liberă. Încă nu e cel mai bun, dar dă tot ce are mai bun în acest moment”, au concluzionat jurnaliștii italieni.

Parma a condus la pauză cu 2-0

Parma a condus cu 2-0 la pauză, după golurile marcate de Sohm (9) și Bonny (29). Gazdele au revenit după pauză prin Piccoli (54) și Strefezza (76). „Cruciații” au obținut calificarea în prelungiri, după ce Pongracic și-a trimis balonul în proprie poartă (90+5).

Dennis Man a închis tabela în minutul 90+7, după ce a transformat un penalty cu un șut imparabil în colțul din dreapta al porții și a risipit și ultimele emoții în privința calificării. În optimi, Parma va avea parte de un meci dificil cu Fiorentina, locul 6 din Serie A.

VIDEO. Rezumatul meciului Lecce - Parma (2-4)

Citiți și alte știri din fobalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.