Liga 1

„Borcea, scoală-te! Hai la Billionaire, că se bate Tamaș!” » Episod FABULOS: „A spus ceva de Steaua și l-a aruncat peste masă”

+49 Foto
Imagine de arhivă cu Gabi Tamaș / Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de Cătălin Stroia  —  Friday, 03 November 2023

Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo, a rememorat un episod de pomină ce l-a avut în prim-plan pe Gabi Tamaș, fotbalistul proaspăt retras din activitate

Cunoscut pentru viața sa extrasportivă agitată, Tamaș a fost în prim plan într-un scandal în urma căruia Borcea a fost nevoit să se trezească în miez de noapte pentru a rezolva o încurcătură în care intrase fostul fundaș central al lui Dinamo. 

Cristi Borcea și un episod de pomină cu Gabi Tamaș. „I-a dat una și l-a aruncat peste masă. Spusese ceva de Steaua”

>

„O întâmplare cu Tamaș? Era vreo două-trei dimineața, eu controlam tot timpul jucătorii. Mă sună Victor (n.r. - Becali): «Borcea, scoală-te! Hai la Billionaire (n.r. - un fost club de noapte din Capitală), că se bate Tamaș». 

Era acolo cu Semeghin, cu greii. Spusese unul ceva de Steaua. Tamaș direct i-a dat una și l-a aruncat peste masă. Noroc că noi cunoșteam patronii, oamenii de acolo.

Sunt multe întâmplări cu Tamaș, dar ne-a adus și atâtea bucurii. Un suflet extraordinar, foarte sensibil. S-a retras un spartan adevărat. Puțini spartani adevărați a avut Dinamo de când sunt eu. L-am luat de patru ori”, a afirmat Borcea, în evenimentul la care dinamoviștii au aniversat 40 de ani de la victoria cu Hamburg

Gabi Tamaș: „Echipa la care m-am simțit cel mai bine a fost Dinamo”

Gabi Tamaș a evoluat în trei rânduri la Dinamo. În sezonul 2002-2003, în 2005, sub formă de împrumut de la Spartak Moscova, dar și între 2008 și 2009, parte dintr-o campanie spectaculoasă de achiziții a lui Borcea. În total, Tamaș a bifat 84 de meciuri în tricoul „câinilor”, în care a înscris patru goluri. A cucerit în Ștefan cel mare două titluri și o Supercupă.

Echipa la care m-am simțit cel mai bine a fost Dinamo.

- Gabriel Tamaș, în momentul retragerii 

+49 Foto
Gabriel Tamaș

Despre Tamaș, Borcea a mai spus că-l vede devenind antrenor în viitorul apropiat.

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.