Liga 1

Fostul președinte a răbufnit înaintea meciului din Superligă: „Echipa nu e pandișpanul batjocurii voastre! Asta fac tiranii zilei”

Moldovenii nu mai au sprijinul unei galerii organizate / FOTO: Facebook@ Poli Iași

Articol de David Marinescu  —  vineri, 03 noiembrie 2023

Înainte de startul derby-ului Moldovei dintre Poli Iași și Oțelul Galați, Ciprian Paraschiv, fostul președinte al formației din Copou, a publicat un mesaj necruțător la adresa primarului Mihai Chirica și diriguitorilor clubului ieșean. 

La începutul sezonului, galeria Politehnicii Iași a luat decizia de a nu mai veni pe stadion, nemulțumită de statutul juridic al clubului. Picătura care a umplut paharul pentru fanii ieșeni a fost momentul în care clubul și-a schimbat stema. 

Ciprian Paraschiv, plecat din funcția de președinte executiv în august, a fost prezent pe stadion, vineri seara, la meciul cu Oțelul Galați. Prin intermediul unei postări acide, acesta l-a atacat pe edilul Mihai Chirica, omul considerat unul dintre vinovații principali pentru care clubul din Copou nu și-a recuperat identitatea.

Ciprian Paraschiv, postare nemiloasă: „Aici e Poli, nu pandișpanul batjocurii voastre!”

„Doar într-o minte «chi(ri)cioasă» fanfara pe care o târâi după tine în campanie electorală poate înlocui coregrafia, cântecele și sufletul peluzei.

Atenție, asta e imaginea cutremurătoare și emblematică pentru ce ne fac tiranii zilei! Afară cu oamenii, punem zgomot în loc! Adio libertate de exprimare, astupăm golul cu trompete! De unde am alungat ideile, trăirea și vocile, să batem tare toba, că uită proștii!

Ciprian Paraschiv

Nu m-ar mira ca, în curând, la meciurile lui Poli, jupânii județului plus primarii recompensați cu locuri la “oficială” să împartă în pauză, prin tribună, făină, ouă și zahăr. Alo, aici e Poli, nu pandișpanul batjocurii voastre!”, a scris Paraschiv pe Facebook. 

Am luat decizia de a nu mai susține clubul de fotbal atâta timp cât palmaresul și marca nu ne vor aparține. Clubul din liga 1 fără noi va rămâne doar jucăria politicienilor și un instrument de campanie electorală în care fiecare își va ști bine rolul și cât are voie să facă.

Noi suntem Poli Iași și am reprezentat acest club mai bine decât oricine altcineva în toți acești ani. Voi, doar niște marionete ale primăriei și așa veți rămâne cu toții în istoria fotbalistică a Iașului indiferent de câte promovări sau victorii va mai obține clubul aflat acum în prima divizie. Politehnica Iaşi înainte de toate și pentru totdeauna!

- Comunicatul suporterilor ieșeni, în iulie 2023

VIDEO Toate informațiile înaintea derby-ului Poli Iași - Oțelul Galați

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.