Campionate

Mikel Arteta, furios după înfrângerea cu Newcastle: „O rușine, mi-e silă să fac parte din așa ceva!”

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal. Foto: Imago

Articol de Alexandru Stanciu  —  Sunday, 05 November 2023

Arsenal a pierdut pentru prima dată în acest sezon de Premier League, 0-1 cu Newcastle, pe St. James Park. La finalul partidei antrenorul „tunarilor”, Mikel Arteta (41 de ani) a răbufnit la adresa arbitrilor.

Newcastle s-a impus prin golul lui Anthony Gordon (22 de ani) din minutul 64, validat după 4 minute de analiză în camera VAR. S-au revăzut 3 posibile incidente înainte ca golul să fie validat:

  • dacă mingea a părăsit terenul înaintea centrării
  • dacă Joelinton l-a faultat pe Gabriel
  • dacă Gordon era în ofsaid în momentul în care mingea a plecat spre el.

Mikel Arteta, furios după înfrângerea cu Newcastle: „O rușine, mi-e silă să fac parte din așa ceva!”

>

„Da, trebuie să vorbim despre acest rezultat, pentru trebuie să vorbim despre cum naiba a putut fi validat acest gol. 

E incredibil! Mi-e rușine, dar eu trebuie să fiu cel care să vină aici, să apere clubul și să ceară ajutor, pentru că este o rușine că acest gol a fost validat. O rușine monumentală!

Nu a fost gol, din multe motive nu e gol. Și miza e foarte mare. Depunem atât de mult efort, e atât de greu să te bați la acest nivel, iar ce s-a întâmplat e o rușine. Repet, mi-e rușine că, sunt de mai bine de 20 de ani în țara asta, iar acesta nu este deloc nivelul celei mai bune ligi din lume. Îmi pare rău să spun asta.

Acum trebuie să stau aici și să explic de ce am pierdut trei puncte azi, fraților. Știți ce înseamnă asta. Campionatul e foarte dificil, miza e prea mare. E rușinos. Mi-e silă, asta simt acum. Mi-e silă să fac parte din așa ceva”, a spus Arteta la conferința de presă.

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.