Liga 1

Au cerut „roșu” pentru omul lui Hagi! Imediat după meci, și-a pozat piciorul în vestiar

Efectele intrării lui Artean asupra lui Junior Pius

Articol de Ionuţ Tăbultoc, Daniel Grigore  —  duminică, 05 noiembrie 2023

FC Botoșani a cerut ca Andrei Artean (30 de ani) să fie eliminat în prima repriză a meciului cu Farul, scor final 1-1, pentru o intervenție asupra lui Junior Pius (27). Artean a rămas pe teren și a înscris unicul gol al dobrogenilor.

În minutul 44 al meciului de la Ovidiu, moldovenii au scăpat pe contraatac, cu Junior Pius la balon. După ce a intrat în terenul advers, stoperul botoșănenilor a fost întâmpinat de „închizătorul” gazdelor, Andrei Artean.

FC Botoșani a cerut „roșu” pentru Artean. Cum arată glezna lui Pius după meci

Jucătorul Farului a respins balonul, dar l-a și călcat pe adversar în zona gleznei, Pius fiind cu piciorul întins pe gazon. Nigerianul a acuzat lovitura și a avut nevoie de intervenția echipei medicale, dar arbitrul de centru, Iuliana Demetrescu, nu a sancționat interveția lui Artean.

Moldovenii au fost iritați de această decizie, mai ales că Artean avea să deschidă scorul cu un gol venit în partea a doua, minutul 61.

După meci, pentru a întări ideea că Artean trebuia eliminat, Pius și-a fotografiat piciorul lovit. În dreptul gleznei, jambiera fotbalistului este ruptă. Tăietura este evidentă, materialul textil fiind pătat de sânge.

Așa arăta glezna lui Pius după meci

Meciul dintre Farul și FC Botoșani s-a încheiat la egalitate, 1-1. Moldovenii au egalat pe final, gol Victor Dican în minutul 89.

Tot despre Farul - FC Botoșani:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.