Campionate

Rezultat șocant în Liga Campionilor Asiei: Benzema și Kante au fost umiliți în Irak

În prim-plan, Karim Benzema, Balonul de Aur din 2022 // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  Monday, 06 November 2023

Cu Karim Benzema și N'Golo Kante integraliști, Al Ittihad a fost învinsă surprinzător în Liga Campionilor Asiei, 0-2 cu echipa irakiană Al Quwa Al Jawiya, liderul campionatului intern. Mai jos, rezumatul video.

Al Ittihad câștigase primele 3 meciuri din grupa C a Ligii Campionilor Asiei și pleca drept mare favorită astăzi, în deplasarea cu Al Quwa Al Jawiya.

Nuno Espirito Santo a trimis pe teren garnitura standard, cu nume precum Benzema, Kante și Jota titulari, dar saudiții au pierdut surprinzător.

Rezumat VIDEO: cu Benzema și Kante integraliști, Al Ittihad a pierdut surprinzător în Irak

>

Ali Jasim a deschis scorul în minutul 44, când pasa lui Abdulraheem l-a găsit la 12 metri de poarta adversă. 

Golul 2 a venit în minutul 52, la capătul unei faze în care ambii stoperi ai oaspeților, Hawsawi și Kadesh, s-au făcut de râs, nereușind să respingă centrarea lui Bayesh. Mingea a ajuns la Abdulraheem, care a îndeplinit o simplă formalitate.

Culmea, până la final tot gazdele au fost mai aproape să marcheze, dar același Abdulraheem a ratat o ocazie colosală în minutul 74, când a ratat ținta dintr-o poziție ideală.

S-a terminat 2-0, iar irakienii se apropie la doar două puncte de Al Ittihad în grupa C, din care mai fac parte Sepahan (Iran, 4 puncte) și OKMK (Uzbekistan, zero puncte).

Tot din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.