Stiri extrasport

Juan Bauza se iubește cu una dintre cele mai sexy jurnaliste din România » A lăsat Bucureștiul și s-a mutat pentru el la Craiova

Articol de Andra Mocanu  —  Tuesday, 07 November 2023

Juan Bauza (27 de ani) s-a accidentat în timpul unui antrenament în urmă cu aproape două săptămâni și a devenit indisponibil pentru FCU Craiova. Însă, argentinianul a „marcat” în viața privată, iar de scurt timp are o relație cu o fostă jurnalistă Digi 24 și Antena 1, Francesca Simionescu.

Francesca a început cariera în presă la Digi 24 Craiova. Apoi a venit transferul la București și după trei ani mutarea la Antena 1. După câțiva ani de presă, Simionescu a decis să schimbe domeniul și să se mute pe PR și comunicare. 

+43 Foto
Francesca Simionescu FOTO Instagram

Francesca s-a născut în Craiova și iubește fotbalul

Frumoasa blondă e născută și crescută în Craiova. A iubit fotbalul de mică și a dezvăluit asta inclusiv prietenilor ei virtuali de pe Instagram. „Țin cu Craiova! Înainte nu ratam niciun meci pe stadion. Acum e mai greu, dar am Craiova în suflet”, a spus Francesca.

Mutată de câțiva ani în București, Francesca făcea aproape săptămânal drumul până la Craiova pentru a merge la meciuri. Relația dintre Juan Bauza și Francesca Simionescu a fost dezvăluită de superba blondă, pe 17 octombrie, de ziua ei de naștere.

+43 Foto
Francesca Simionescu FOTO Instagram

Aceasta îl săruta pe obraz pe fotbalistul argentinian. Cei doi s-au mutat deja împreună, la Craiova, iar din când în când Bauza mai scapă câte o poză sau un video cu noua lui iubită.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.