Altele

„Măcel la beție” » Peste 85.000 de oameni au făcut haos la cea mai importantă cursă de cai din țară

Articol de David Marinescu  —  marţi, 07 noiembrie 2023

Peste 85.000 de oameni s-au adunat azi, la Melbourne (Australia), pentru a participa la Melbourne Cup, cea mai renumită cursă de cai din țară. Iar la final a ieșit un haos general.

Anual, în prima marți din noiembrie, la hipodromul Flemington, din Melbourne, are loc Melbourne Cup. Prima ediție a avut loc în 1861 și ș-a ținut an de an, cu excepția celor două războaie mondiale. 

FOTO. Haos în Australia la cursa de cai de la Melbourne Cup

Anul acesta, după ultima cursă a zilei a ieșit un haos. „Măcelul beției” a titrat The Sun, care scrie că peste 85.000 de oameni au lăsat dezastru în urma lor. 

După ultimul eveniment, a început petrecerea la hipodrom. Iar participanții nu au avut limite. „Participanții au arătat efectele unei zile lungi, pline de pariuri și băutură. Nu vei vedea asta la nicio altă cursă de cai”, a scris The Sun. 

Iar imaginile vorbesc de la sine. Oameni întinși pe iarbă sau care abia se țineau pe picioare au fost fotografiați în timp ce plecau de la competiție, efectele alcoolului fiind vizibile. Iar în urma lor au rămas zeci de gunoaie.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.