Handbal

Victorie categorică pentru CSM București în confruntarea cu SCM Râmnicu Vâlcea

Crina Pintea a fost cea mai bună marcatoare a celor de la CSM București

Articol de Roxana Fleşeru  —  Tuesday, 07 November 2023

CSM Bucureşti a trecut de SCM Râmnicu Vâlcea, 42-29 (20-15), marţi seara, în Sala Sporturilor ''Traian'', într-un meci contând pentru etapa a 9-a a Ligii Florilor.

CSM Bucureşti nu a avut probleme cu SCM Râmnicu Vâlcea, echipă pe care a învins-o cu 42-29 (20-15) marţi seara, în Sala Sporturilor ''Traian''.

Campioana nu a avut probleme în deplasarea de la Râmnicu Vâlcea, chiar dacă atmosfera a fost electrizantă, doar primele șase minute fiind echilibrate. 

CSM București a făcut apoi instrucție cu echipa gazdă, intrând la vestiare cu un avantaj de cinci goluri. Diferența s-a mărit, iar la finalul celor șaizeci de minute a fost de 13 goluri, 42-29.

Crina Pintea a fost cea mai bună marcatoare a celor de la CSM București, cu 9 goluri, ea fiind urmată de Cristina Neagu, 7, Ştefania Stoica, Trine Oestergaard Jensen, Monika Kobylinska, Alexandra Dindiligan, câte 4 goluri.

CSM București neînvinsă în Liga Florilor

Pentru SCM Râmnicu Vâlcea, Alicia Gogîrlă a reuşit 8 goluri, iar Nathalie Hagman 7.

A fost a doua înfrângere pe teren propriu pentru SCM Râmnicu Vâlcea în această ediție de Liga Florilor, după ce pierduse și în fața celor de la Rapid.

CSM Bucureşti are punctaj maxim după nouă etape, 27 de puncte, în timp ce SCM Râmnicu Vâlcea este pe patru, cu 19 puncte. Campioana evoluează sâmbătă în Liga Campionilor cu DVSC Schaeffler, pe teren propriu, de la ora 19:00.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.