Liga 1

MM Stoica a ieșit la atac: „A încălcat protocolul. Chiar m-am enervat”

+38 Foto
MM Stoica

Articol de Adrian Duţă  —  Tuesday, 07 November 2023

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a fost extrem de nervos după o fază din meciul cu Rapid, scor 1-2.

Tavi Popescu a luat un cartonaș galben în prelungiri, după ce l-a călcat pe Paul Iacob. MM Stoica susține că „centralul” Sebastian Coțescu i-a arătat galben la observația lui Hațegan, arbitrul VAR. Doar că această arbitrii din camera VAR nu pot interveni în astfel de cazuri, ci doar la faze în care se impune cartonașul roșu.

Octavian Popescu va fi suspendat pentru meciul cu FCU Craiova, din cauza faptului că a ajuns la 4 cartonașe galbene în acest sezon. Și Pantea e în aceeași situație, astfel că FCSB va trebui să îl folosească pe Eduard Radaslavescu, singura variantă viabilă de jucător U21 din lot.

MM Stoica: „Hațegan a încălcat protocolul”

„Hațegan a încălcat protocolul. Nu a văzut nimeni că Octavian l-a călcat pe Paul Iacob. El a primit «galben» pentru ce i-a zis Hațegan lui Colțescu. Are repercusiuni. Nu avem jucător sub vârstă acum. Eu i-am zis lui Gigi că e riscant, că Pantea are«galben» și poate lua și Tavi. De ce zice VAR să îi dea «galben»? Nu încalcă protocolul? 

M-am enervat, a făcut și el o greșeala, dar nu trebuia să ia «galben». Uite că se dă «galben» de la VAR. Așa au vorbit oamenii după meci, așa am auzit. Să vină cu discuțiile dintre arbitri. Dacă nu au nimic de ascuns, să vină cu înregistrarea. Dacă nu e adevărat, îmi fac mea culpa.

Trebuie să mai și probeze lucrurile. Arbitrii au putere deplină. Poate să spună Colțescu, de exemplu, că MM a venit și l-a amenințat. Poate să scrie orice în raport, chiar dacă nu s-a întâmplat așa”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.